Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szimpatikusak az ilyen srácok?
Nektek mennyire tetszik ha egy srác a 80'-as években "utazik"? Értem ez alatt azt hogy, pl.: úgy szokott öltözködni (nem mindig, de nagy részt inkább), nagy rajongója a 80'-as évek zenéinek stb.
Tehát inkább ez a retróbb stílusúak.
Legyetek szívesek normális válaszokat adni, valamint nemet és kort is írjatok!
Ha ez önmaga, és nem csak valami erőltetett, felvett stílus, akkor akár tetszhetne is. De ez nem azért lenne, mert ilyen a stílusa, hanem mert eleve kedvelem (főleg, a belső tulajdonságai alapján), megvan a szimpátia, ezáltal az öltözködési stílusa is bejönne. Csak a stílus miatt nem hinném, hogy valaki beleszeret valakibe, ez ennél sokkal mélyebb.
17/L
Én szeretem azt korszakot, van benne valami megkapó :) Nekem nagyon bejön ez a világ, ezért aztán kicsit talán jobban meg is nézem azt aki ezt a stílust követi. Egyébként én magam is kicsit retrosabb vagyok.
De itt csatlakoznék a #1-hez. Ha ez valami erőltetett dolog, amit igazából nem is magad miatt csinálsz, csak azokért a lányokért akiknek ez tetszik, akkor az nem valami megnyerő. És hidd el, mi is észrevesszük ha ezt csak erőlteted, de valójában nem te vagy.
16/L
Én nem szeretem ezeket a régi stílusokat, így valszeg nem lenne szimpi az ilyen pasi. Elvégre nem is lenne valszeg nagyon közös téma.
18/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!