Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám legyőzni ezt a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám legyőzni ezt a féltékenységet? Van aki még ilyen cipőben jár mint én? Előre elemzést ha rossz kategóriába írtam a kérdést

Figyelt kérdés
Szóval egy 16 éves leszbikus lány vagyok összejöttem a legjobb barátnőmmel aki biszex na és hát a napokban elekzdtem féltékenykedni pl amikor instagrammon vagy facebookon kitesz szavazást hogy melyiket válassza és látom hogy válaszoltak rá és a válasz mellett szív van akkor már egyből elkezdek felni hogy vajon ki az aki a szívet írta és vajon őt ismeri. Aztán pedig ha látom hogy elérhető és nem ír akkor azt hiszem hogy elvan nélkülem mással. Amikor összejöttünk azt mondta hogy teljesen komolyan gondolja velem a kapcsolatot és csak is engem akar nem mást. De én ennek ellenére elkezdek úgy viselkedni amiket fentebb írtam le szeritnetek mi lehet az oka ennek a féltekenységemnek? Hogyan tudnék változtatni ezen? Előre is köszönöm a segítséget. A barátnőm 17 éves

2023. febr. 20. 12:55
 1/8 A kérdező kommentje:
*elnézést
2023. febr. 20. 12:56
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
Majd elrontod ezt és tanulsz belőle. Erős birtoklási vágy talán
2023. febr. 20. 13:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Önbizalom hiányos van,gyerek vagy és nincs bizalom a kapcsolatban.
2023. febr. 20. 13:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Például úgy tudod ezt elkerülni, hogy az ilyesmi insta storykat átlapozod, nem nézed folyton a messenger elérhetőségét és lefoglalod magad valamivel, ameddig nem beszéltek.
2023. febr. 20. 14:33
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ
2023. febr. 20. 14:38
 6/8 anonim ***** válasza:
81%
Én megértelek. Én akkor szoktam kiakadni, mikor valakit elkezd követni a barátnőm. Én már attól készen vagyok.
2023. febr. 20. 15:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Megértelek,mert az internet világa sokszor inkább probléma egy kapcsolatban,pont az ilyenek miatt..

Ne lesd egész nap az accountját,az segíteni fog valamelyest.

2023. febr. 22. 07:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Kösznöm szépen a válaszokat sikerült :))
2023. febr. 22. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!