Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viszonyulnátok a csajhoz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viszonyulnátok a csajhoz?

Figyelt kérdés
Nagyvonalakban: Egy csajjal elkezdtem beszélgetni, egy ideig tök jól ment, erre később, amikor talált egy másik srácot engem azonnal hanyagolni kezdett és érezhetően le akart pattintani. Lényegében én voltam a b) opció, aki akkor jött volna a képbe, ha a srác nem jön össze. Viszont sajnos még fogunk találkozni, ez igazából elkerülhetetlen. Én nyílván amikor megtudtam azonnal otthagytam a csajt miután írtam neki egy nem kedves üzenetet. Na most a kérdés, hogy hogyan tovább? Nem akarom a megsértődöttet játszani, mert nem vagyok az és amúgyis elég gyerekes lenne. Legyek inkább jófej vele? Vagy inkább ne foglalkozzak a csajjal, mintha teljesen közömbös lenne számomra és az egész meg se történt volna?
2023. febr. 5. 17:35
 1/5 A kérdező kommentje:

Ja annyi még, hogy a lánytól még nem tudom, hogy akarok e valamit, bár ha nem akarnék akkor valószínűleg pont nem érdekelne, hogy mit gondol rólam. Gyanítom még nem tettem túl magam rajta teljesen, csak tegnap derült ez ki.

Inkább úgy kérdem, hogy ha jó benyomást akarnátok tenni, mit tennétek?

2023. febr. 5. 17:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hagyd. Ez a jó benyomás dolog teljesen felesleges. Minek kellene neked egy olyan lány, akit nem is érdekelsz, ha van más?

Mert ha ezzel a gyerekkel nem jönne neki össze, vissza menne hozzád, és kezdődne újra minden előlről mihelyt talál egy másik palit.

Szerény véleményem szerint, viselkedj vele közömbösen, és kerüld el. Hidd el fogsz találni olyan lányt is, akinek te leszel a világ közepe, csak fel a fejjel :)

2023. febr. 5. 18:02
 3/5 hungarikum_202 ***** válasza:
100%
Ignoráld. Ne foglalkozz vele.
2023. febr. 5. 18:35
 4/5 A kérdező kommentje:

Hmmm. hát ezek elég egyoldalú válaszok, szóval azt hiszem megfogadom a tanácsokat. :)

Köszi!

2023. febr. 5. 19:28
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semleges legyél vele. Ha köszön, köszönj vissza, de ne beszélgess vele.
2023. febr. 6. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!