Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jól döntöttem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól döntöttem?

Figyelt kérdés

Szerintetek jól döntöttem?

Na szóval abban a helyzetben vagyok,hogy megtetszett egy lány aki amúgy az osztálytársam. Rólam azt kell tudni,hogy erősen introvertált vagyok(1-2 emberrel beszélgetek csak,azokkal is ritkán)A lányról annyit kell tudni,hogy rettentően gyönyörű és eléggé gazdag meg barátja is van. Ezelőtt pár hónappal amikor még nem volt barátja akkor olyanokat hallottam vissza egy osztálytársamtól,hogy a lánynak eléggé felkeltettem az érdeklődését,úgy fejezte ki magát h én neki lettem kitalálva(eléggé különc vagyok). Azóta állandóan kedves,mindenért bocsánatot kér, mindig köszön,órákon néz(még most is).Én úgy döntöttem,hogy hagyom annyiban hisz több dolog is van ami akadályoz(ő gazdag én nem és barátja is van)és így elutasítottam a közeledését (már nem szemeztem vele órán,ritkán köszöntem stb).Azóta nagyon bánom,de úgy vagyok vele hogy úgyse lett volna belőle semmi...szerintetek jól döntöttem?

18F

2023. febr. 3. 00:03
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Kedves 7-es, miért lennék most incel? Azért mert egy lány tetszik? Már kezdem ezt nagyon unni...alaptalanul megyen megint az incelezès...és még te vagy felpontozva.
2023. febr. 3. 21:37
 12/24 A kérdező kommentje:
6-os, köszönöm a válaszod :)
2023. febr. 3. 21:44
 13/24 A kérdező kommentje:
Kedves 7-es, azért mert nem tudom egy gazdag lány igényeit/ elvárásait kielégíteni, és inkább úgy döntök hogy bele sem kezdek?
2023. febr. 3. 22:04
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

#10 "Az incel fórumokon folytatott megbeszéléseket gyakran neheztelés, nőgyűlölet, mizantrópia (embergyűlölet), önsajnálat és önutálat, rasszizmus, a szexre való jogosultság érzése és a szexuálisan aktív emberek elleni erőszak támogatása jellemzi."

Nem ártana a forrás teljes szövegét bemásolni, ha már ilyesmihez folyamodunk... Igen, az incelek egyik legfőbb ismertetője a nőgyűlölet, azaz általában a nőket okolják a saját sikertelenségükért. A kérdezőnek köze sincs ehhez, úgyhogy nem incel.

2023. febr. 4. 00:03
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

"H egy barátnőt pénz kell eltartani"

Te a gyerekre gondolsz.

És nem a lány gazdag, hanem a szülei.

2023. febr. 4. 09:50
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Jól döntöttél viszont ez nem az anyagi gondok miatt nem működhetett volna hanem mert barátja van.
2023. febr. 4. 19:22
 17/24 A kérdező kommentje:
16-os, szerintem érthetően leírtam,de mind1... barátja csak azután lett H én visszautasítottam a közeledését, érted? S azért tettem fel a kérdést H jól döntöttem e akkor.
2023. febr. 4. 23:31
 18/24 anonim ***** válasza:
91%
#17 Ez esetben nem döntöttél jól, hagytál elúszni egy csajt.
2023. febr. 4. 23:40
 19/24 A kérdező kommentje:
#18 én is úgy érzem, de mit tehettem volna? Leírtam már többször is...hagytam elúszni egy gazdag csajt, akit nem tudnák győzni pénzzel. Mert szerintem a szerelem egy kapcsolatban édes kevés.
2023. febr. 5. 00:12
 20/24 anonim ***** válasza:
92%

#19 Te miről beszélsz? A szülei gazdagok, az ő dolguk ellátni őt pénzzel.

"szerintem a szerelem egy kapcsolatban édes kevés" - Erről pedig annyit, hogy ezzel a mentalitással semmilyen csajt se próbálj felszedni...

2023. febr. 5. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!