Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól döntöttem?
Szerintetek jól döntöttem?
Na szóval abban a helyzetben vagyok,hogy megtetszett egy lány aki amúgy az osztálytársam. Rólam azt kell tudni,hogy erősen introvertált vagyok(1-2 emberrel beszélgetek csak,azokkal is ritkán)A lányról annyit kell tudni,hogy rettentően gyönyörű és eléggé gazdag meg barátja is van. Ezelőtt pár hónappal amikor még nem volt barátja akkor olyanokat hallottam vissza egy osztálytársamtól,hogy a lánynak eléggé felkeltettem az érdeklődését,úgy fejezte ki magát h én neki lettem kitalálva(eléggé különc vagyok). Azóta állandóan kedves,mindenért bocsánatot kér, mindig köszön,órákon néz(még most is).Én úgy döntöttem,hogy hagyom annyiban hisz több dolog is van ami akadályoz(ő gazdag én nem és barátja is van)és így elutasítottam a közeledését (már nem szemeztem vele órán,ritkán köszöntem stb).Azóta nagyon bánom,de úgy vagyok vele hogy úgyse lett volna belőle semmi...szerintetek jól döntöttem?
18F
Na szóval!
Jól döntöttél. Előtted az élet és még megannyi nőd lehet, ha te is szeretnéd! 🤟
Kedves Kérdező. Én "gazdagnak" számítok. Van autóm, jogsim, félre tett pénzem. Mégis a párom meg tud lepni olyanokkal, hogy otthon a kertből hoz nekem virágot. Verset ír. Elmegyünk sétálni. Megmasszíroz.
Ezeken mi kerül pénzbe?
Ne legyél már most incel.
"Az incel [...] egy online szubkulturális kifejezés, azokat értik alatta, akik vágyuk ellenére sem képesek romantikus vagy szexuális partnert találni."
Szívesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!