Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jól döntöttem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól döntöttem?

Figyelt kérdés

Szerintetek jól döntöttem?

Na szóval abban a helyzetben vagyok,hogy megtetszett egy lány aki amúgy az osztálytársam. Rólam azt kell tudni,hogy erősen introvertált vagyok(1-2 emberrel beszélgetek csak,azokkal is ritkán)A lányról annyit kell tudni,hogy rettentően gyönyörű és eléggé gazdag meg barátja is van. Ezelőtt pár hónappal amikor még nem volt barátja akkor olyanokat hallottam vissza egy osztálytársamtól,hogy a lánynak eléggé felkeltettem az érdeklődését,úgy fejezte ki magát h én neki lettem kitalálva(eléggé különc vagyok). Azóta állandóan kedves,mindenért bocsánatot kér, mindig köszön,órákon néz(még most is).Én úgy döntöttem,hogy hagyom annyiban hisz több dolog is van ami akadályoz(ő gazdag én nem és barátja is van)és így elutasítottam a közeledését (már nem szemeztem vele órán,ritkán köszöntem stb).Azóta nagyon bánom,de úgy vagyok vele hogy úgyse lett volna belőle semmi...szerintetek jól döntöttem?

18F

2023. febr. 3. 00:03
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
93%
Kezdjük ott, hogy ha szerinted azért nem működött volna mert gazdag, baj van a felfogásoddal. Ha pedig van barátja, nem értem, hogy miért a "te döntésed" lett volna ez.
2023. febr. 3. 00:23
 2/24 A kérdező kommentje:
1-es, igen jól gondolod,a legkizáróbb ok a gazdagsága...ha össze is jött volna akkor mihez tudtam volna kezdeni? Anyagilag nem tudtam volna győzni, nem vagyok szegény de egy ilyen gazdag lánynak nem elég csak a szerelem. És barátja csak azután volt H közeledett hozzám, úgyhogy igenis az én döntésem volt.
2023. febr. 3. 06:45
 3/24 anonim ***** válasza:
93%
Egy kapcsolatban (jó esetben) a legutolsó befolyásoló tényező az anyagi helyzet. Itt inkább a felfogásoddal van gond.
2023. febr. 3. 07:19
 4/24 A kérdező kommentje:
Ezt nem mondhatod komolyan...gondolom tudod H egy barátnőt pénz kell eltartani. Minél gazdagabb az illető annál nagyobbak az igényei/elvárásai, szerinted leállna egy olyannal aki nem tudná kielégíteni ezt neki? Például a mostani barátja is gazdag...állandóan ide meg oda viszi el, ilyet meg olyat vesz neki. Szóval igenis befolyásoló tényező.
2023. febr. 3. 07:58
 5/24 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam, mert az nem feltétlen igaz H minél gazdagabb az illető annál nagyobbak az elvárásai...úgy akartam értelmezni H egy gazdag személynek ezek már megszokott dolgok(drága dolgok, drága helyek)neki ez a normális,míg nekem ez túl magas, és ezt én nem tudom finanszírozni. Úgyhogy ha az esetleges kapcsolatra sok kerülne képzeld el H mi járhat majd a lány fejében?
2023. febr. 3. 08:17
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Na szóval!

Jól döntöttél. Előtted az élet és még megannyi nőd lehet, ha te is szeretnéd! 🤟

2023. febr. 3. 11:59
 7/24 anonim ***** válasza:
77%

Kedves Kérdező. Én "gazdagnak" számítok. Van autóm, jogsim, félre tett pénzem. Mégis a párom meg tud lepni olyanokkal, hogy otthon a kertből hoz nekem virágot. Verset ír. Elmegyünk sétálni. Megmasszíroz.

Ezeken mi kerül pénzbe?

Ne legyél már most incel.

2023. febr. 3. 12:02
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően jól döntöttél, de én nem így intéztem volna. Jobb lett volna félrehívni és elmondani neki, hogy te is bírod őt, de tudsz a barátjáról, ezért nem akarsz közeledni. Ezt még egyébként mindig megteheted.
2023. febr. 3. 13:17
 9/24 anonim ***** válasza:
34%
#7 "Ne legyél már most incel." - Elmagyarázzam, hogy mit jelent az incel szó?:D
2023. febr. 3. 13:18
 10/24 anonim ***** válasza:
68%

"Az incel [...] egy online szubkulturális kifejezés, azokat értik alatta, akik vágyuk ellenére sem képesek romantikus vagy szexuális partnert találni."

Szívesen

2023. febr. 3. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!