Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne ismerkedni értelmes lányokkal?
" akár itt is."
xd
Ha szerinted itt nincsenek normális lányok, miért keresel itt választ?
És arra a kérdésre miért nem válaszolsz, hogy számodra mi a normális? Az "xd"-ken kívül tudsz mást is írni?
Én értelmesnem tartom magam és eddigi kommentjeid alapján gyorsan elhalna a beszélgetés. Ha annyit reagálsz hogy "xd" akkor szarsz az egészre, vagyis felesleges bármit is akarnod. Majd ha máshogy is tudsz reagálni a válaszokra, talán.
Amúgy meg igen, vannak itt normális emberek. Nem eggyel beszélek most is. Szenélyiségedtől függ. Sok helyen nem ajánlott pl: bulik, könyvtár, edzőterem. Ha szociális vagy akkor ezeken kívül lesz lehetőséged, ha nem, akkor a neten. Az már saját választás azon belül hol. Lehet facen, instán, itt, discordon, snapen, stb.
Ahol a legtöbb az esélye hogy talalsz egy ertelmes lanyt: Konditerem,könyvtár,múzeum,valamilyen szakkor tanfolyam sportklub stb.
Ahol a legkisebb az eselye: buliban,fesztiválokon,plázában,társ kereso appokon
Könyvtárba tényleg értelmiségiek járnak, csak nem ismerkedni, így nem lesznek rá vevők. Ez olyan mint az utcán leszólítás. Még néhány srác is megszeppen ha megszólítja egy lány. Égtem be emiatt. Szerintem ha értelmes válaszokat írsz akkor van rá esély hogy egy hasonlóan értelmes ember megtalál.
A tanfolyamok jó ötlet, pl: nyelv, küzdősport, valami kreatív tevékenység alapú. Ahol az emberek nyitottak a másik társaságára, főleg mert csoportos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!