Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne ismerkedni értelmes lányokkal?
Figyelt kérdés
2023. febr. 1. 16:48
2/20 A kérdező kommentje:
bárcsak igazad lenne
2023. febr. 1. 16:59
3/20 anonim válasza:
Probálj Tinder vagy valahol ilyen platformon ha meghaladtad 18 évet.
4/20 A kérdező kommentje:
tinder xDD hát ezen felröhögtem
2023. febr. 1. 17:48
5/20 anonim válasza:
Szerintem a hármas válaszoló egy sima "köszi, de nem olvastam sok jót a Tinderről" válasszal is beérte volna, szükségtelen ez a sok provokáció.
6/20 A kérdező kommentje:
de tényleg felröhögtem
2023. febr. 1. 18:40
7/20 anonim válasza:
A válasz tényleg az, hogy bárhol. Nincs külön ilyen hely, ahova csak normális lányok járnak, vagyis mindenhol van normális és kevésbé normális ember is.
Egyébként neked mit jelent a normális lány?
8/20 anonim válasza:
Normális? Mire gondolsz ? Mindenki máshogy értelmezi ezt a szót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!