Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy rázzam le?

Figyelt kérdés

Megismertem egy fiút egy társaságból. Nekem senki nem jön be közülük, csak 1-2-t szimpatikusnak találtam így jellemre ahogy beszéltem velük. Mindketten úgy normálisak amúgy, az egyik viszont nagyon félénk. A másik pedig nagyon rám kattant és levakarni sem tudom magamról.

Nagyon nyomul, nagyon kimutatja mennyire bejövök neki és kedvel, lehet szerelmes is lett belém, nagyon megfogtam. És ezeket közli is velem, meg úgy a szándékait is és nagyon komolyak. Tervezget velem hosszú távra is meg stb, és ezt körülöttünk is mindenki észrevette már mert nagyon látványosan odavan értem.

Nekem nem jön be külsőre, nem vonz és nem is mozgat meg bennem semmit, nem tudok rá férfiként nézni. Csak elvagyok vele ahogy beszélgetünk, de nem érzek semmit, semlegességet vált ki belőlem csak.

Viszont nem akarom megbántani mert nagyon rendes velem tényleg. Nagyon figyelmes.

El is mondtam már neki többször hogy ne élje bele magát, nem akarok olyan jeleket adni amikből táplálkozhat vagy félreérthető lenne, nem akarom megbántani és azt hogy rosszul érezze magát miattam ha valami nem úgy alakul. Megértette amúgy de nagyon ragadós, nagyon tapad rám.

És ez nekem nagyon zavaró mert túlgondol mindent, azt hiszi ebből lehet valami vagy én akarni fogok valamit tőle. De nem, én nem akarok tőle semmit és így annyira zavar hogy nyomul rám. Nagyon tapadós tényleg, és tudom hogy nem fog sikerülni lerázni mert ő nem adja fel stb. El is mondta ezeket.

Ha más nem letiltom de az a baj félév múlva újra fogok vele találkozni sőt, együtt élni, mert ilyen oktatási rendszer keretében fogunk dolgozni egy évig külföldön. Így elkerülhetetlen ez nekem hogy ne találkozzak vele soha többet.

Tényleg nem akarom megbántani de azt se akarom hogy teljesen rám nőjön. Az a baj nem fogja teljesen megérteni hogy engem ő nem érdekel csak barátilag. És keményen se akarok fogalmazni mert nem szeretek olyat megbántani akinek hozzám egy rossz szava sincs sőt.

Ti mit tennétek ilyen helyzetben? Tudom most azt biztos felhozzátok hogy akkor ne menjek oda ki külföldre dolgozni, de én tényleg nagyon akarom ezt a melót már első perctől ahogy lehetőségem volt rá jelentkezni, komoly céljaim vannak vele. Máshova is mehetnék persze, de az én terveimnek ez a legkedvezőbb és egy ilyen szitu nem ér annyit hogy emiatt halasszak el egy ilyen lehetőséget. Ő meg amint megtudta hogy én megyek, már ő is menni akart szóval mondhatni miattam vállalja ezt a munkát hogy velem lehessen.

2023. jan. 27. 23:09
 1/9 anonim válasza:
15%
Légy határozott.. Ha meg kell bántani ahozz hogy leszakadjon rólad akor ez van.. Ha meg barátilag ugyanúgy tekintesz rá akkor ne csodálkozz ha próbálkozik így azt gondolja hogy zöld a lámpa csak kéreted magad vagy stb..
2023. jan. 27. 23:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Félreértelmezed ezt a „nem akarom megbántani” dolgot. Ha egyenesen megmondod neki, hogy „figyelj, Béla, nem jössz be nekem, és nem akarom, hogy azt hidd, hogy lesz köztünk valami”, az nem bántó, ha megsértődik rajta, az ő dolga. Bántó a „takarodj a picsába” lenne, de ezt úgyse mondod.

Sajnos nagyon sok lányba bele van nevelve, hogy ha egy srác rendes, akkor nem szabad nyíltan visszautasítani, csak finoman célozgatni rá, de ezt meg nem fogja érteni, így csak kicseszel vele.

2023. jan. 28. 02:37
 3/9 anonim ***** válasza:
62%

Megmondod neki hogy van egy masik srac akivel alakul es kered mellozze ezt a viselkedest.

Kegyes hazugsag.

2023. jan. 28. 08:58
 4/9 anonim ***** válasza:
31%
#3 Az gáz lenne, és ha ennyire ismerik egymást, akkor úgyis észrevenné, hogy kamu volt.
2023. jan. 28. 09:10
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
Miert, nem beszelgethet vkivel instan vagy messengeren akit a srac nem ismer?
2023. jan. 28. 10:14
 6/9 anonim ***** válasza:
76%

1. akkor is hazugság, ráadásul terjeszti azt a hülyeséget, hogy egy lány csak akkor utasíthat vissza fiút, ha már foglalt

2. ha haverok a sráccal, akkor előbb-utóbb úgyis észreveszi, hogy az instán megismert srác sose jelenik meg élőben

2023. jan. 28. 11:58
 7/9 anonim ***** válasza:
68%

En egy alternatívat irtam. Nem azt hogy ez az egyetlen es a legjobb otlet.

Szerintem kar moralizalni hogy hazugsag es hogy milyen csunya dolog. Nyilvan egyszerűbb lenne az igazat mondani, de ugye ez nem opcio, igy ingovanyos talajra leptunk.

Az hogy bekamuzik egy alakulo kapcsolatot, nem jelenti hogy lesz belole barmi is. Viszont a srac lereagalhatja belole hogy a kerdezot o nem erdekli.

Raadasul nem baratok hogy mindent tudjanak egymasrol. Megegyszer kerdezem, miert ne lehetne más csávó akivel beszelget a kérdező akirol nem tud a srac? Nekem is van lanybaratom. Nem tudok mindenkirol akivel beszelget. Nem is kell tudnom.

2023. jan. 28. 12:12
 8/9 NTBS ***** válasza:
0%
Adj neki egy esélyt. Lehet csak erre lenne szüksége.
2023. jan. 30. 13:35
 9/9 anonim ***** válasza:
#8 Minek adjon egy esélyt, ha nem jön be neki a fiú?
2023. jan. 31. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!