Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan rázzam le?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akit gyerek korom óta ismerek és nagyon jó barátok vagyunk, de észrevettem egy ideje, hogy máshogy érez blablabla és szerelmet vallot (messengeren) és én szépen kulturáltan megmondtam neki, hogy én nem így érzek stb. És mostanába megint elkezdett irkálni és tuti hogy megint elakarja mondani mit érez. És az lenne a kérdésem hogy hogyan utasíthatom el úgy hogy megértse és ne törjem annyira össze?
2021. febr. 2. 20:12
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

Ha régóta ismeritek egymást és valóban komolya érzéseket táplál irántad, nem csak épp tetszel neki, akkor valamilyen szinten biztosan össze fogod törni, de szerintem a legjobb a 100%-os őszinteség, minél finomabb, de egyértelmű megfogalmazásban.

Semmiképp nem várd ki amíg ismét előáll a témával, ha beszélgettek, akkor hozd fel te a témát, mond el, hogy úgy érzed megint ide akar majd kilyukadni és ezt te nem szeretnéd. Ismét elmondhatod, hogy te nem így érzel, hogy neked egy csak egy barátság és bízd rá a választást, hogy el tudja engedni ezt a dolgot és többet nem felhozni neked, vagy nem és akkor inkább tartsatok nagyobb távolságot.

2021. febr. 2. 20:29
 2/4 anonim ***** válasza:
53%

A te messengereden nem működik a tiltás gomb? Vagy mi?

Az ilyen nem fog érteni a szép szóból.

2021. febr. 3. 05:44
 3/4 anonim ***** válasza:
51%
Ne tiltással oldjunk már meg mindent manapság. A srác nem zaklatta... legalábbis a leírtak szerint nem. Emberek vagyunk, a kommunikáció sok mindent megoldana, ha többen lennének rá nyitottak.
2021. febr. 3. 10:02
 4/4 A kérdező kommentje:

1. Válaszoló: Köszönöm a válaszod, megfogom próbálni és akkor hátha észreveszi hogy engem tényleg nem érdekel.

2. Válaszoló: De működik a tiltásgomb, de egyszerűen nem vagyok ilyen és nem is fogom letiltani mert tudom hogy mivel nem egy nagy városban élek így fogok még vele találkozni, nameg ez szerintem semmit nem oldana meg. De azért köszönöm, hogy válaszoltál.

3. Válaszoló: Igen, ezt én is így gondolom és meg is fogom próbálni megbeszélni a dolgot. Köszönöm a válaszod.

2021. febr. 3. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!