Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan indítsam el újra azt a szerelmed amit éreztem még anno? [Help kérlek]
Figyelt kérdés
Sziasztok nos a barátnőmről lenne szó járok vele 3 hónapja és addig nagyon jól megvoltunk amíg iskola volt aztán amin vége lett a sulinak egyre többet veszekedtünk és veszekedtünk de aztán találkoztunk és amikor megölelt éreztem a hogy szeretem és ő is engem de amióta egy hete elment fürdeni megváltozott mindenen ki akad a semmiért flegma és nekem ez már annyira rossz hogy sírok miatta mindig és nem tudom hogy mi történhetett ott amig nem láttuk egymást de ,amikor nála vagyok ő mindig átnézni a telefonom és amikor oda nézek az övére mindig elveszi hogy ne is lássam kinek írkál de nem is ez a lényeg hanem ma annyira összevesztünk hogy majdnem szakítottunk és én úgy érzem hogy egyre jobban távolodunk ell egymástól de én azt nem szeretném mert nagyon szeretem csak már nem annyira mint akkor 1 hónapja vagy amikor összejöttünk szerintetek hogyan lehetne ezt az egészet újra olyan jóra issza csinálni mint anno mert szerintem meglehet csak valami ötlet előre is köszönöm szépen sokat előre is! ;)#Hogyan?Szerelmem
2018. júl. 13. 13:24
1/4 anonim válasza:
Hogyan szeretheted újra meg? Jó kérdés, de ez sajnos nem csak rajtad múlik.Nem akarok konkrét választ adni mert nem tudom a kapcsolat pontos elemeit, de szerintem ezek a facebookos, instás beszélgetések nem az igaziak. Talizzatok élőbe, beszélgessetek, és ha minden úgy alakul, akkor újra szerelmesek lesztek. Ha esetleg lesz kapcsolat, akkor az elején mondd meg, hogy zavar, ha megnézi a telódat, ellenőriz stb.
2/4 anonim válasza:
Én anno kicsit féltékennyé tettem a barátnőm és egyből jobban kereste a társaságom. Erre sokféle megoldás van, csak ennyiből nem tudjuk meg, hogy melyik is lenne a legideálisabb...
3/4 A kérdező kommentje:
Hát ugye én ennek a lánynak sokáig udvaroltam és nem nagyon mertem elmondani és ő is így érzett írántam csak ő mindig a múltamon ki van akadva hogy jártam egy olyan lánnyal akit ő nem kedvel meg kiad hogy be likeolom a lányoknak a képét de azt is ritkán csak annak akit ismerem de az mindegy hanem tudjátok szünet van és sokszor is találkozunk de ő nagyon csinos és sokan próbálkoznak nála egy nap kb 30 írnak neki és zavar amikor elküldi nekem és direkt csinálja aztán meg megsértődik ha kiakadok rajta és amikor felhívjuk egymást ő nem is mond semmit soha csak írkálgat másnak vagy instázik meg soha nem enged néha megyek ugye inni haverokkal de akkor sokat ugye és nem szereti ha iszok vagy ha elmegyek máshova és ott hagyom őt de egy normális ember nem 0-24 a barátnőjével beszél mert szerintem az nem élet szeretem csak szerintem sok az hogy elkezdünk beszélni 1 kor aztán este 1 kor mennék aludni és ki van akadva hogy én megyek aludni mert ő még nem állmos :/
2018. júl. 13. 19:31
4/4 anonim válasza:
A barátnőd kretén.. Ebben a kapcsolatban te egy szenvedő fél vagy. Szerintem hagyd ott a lányt, nem érdemel még téged..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!