Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit csinálnál akkor, ha meghalna a szerelmed?
Figyelt kérdés
Hogy bírnád ki nélküle?
Én nekem 7 hónapja halt meg a barátnőm, de még mindig ugyan olyan szomorú vagyok mint 7 hónappal ezelőtt. És szerintem nem lesz többet barátnőm, mert nem akarok másikat.
2018. jan. 1. 20:59
1/3 anonim válasza:
Ja ez előfordul, az élettel jár a halál... Hát valszeg ugyanúgy reagálnék mint te, ha nem mennék utána.
Részvétem.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Én is sokat gondolkodtam azon, hogy megölöm magam, de az életben maradási ösztön nagyobb volt bennem. Így maradt a szenvedés.
2018. jan. 1. 23:33
3/3 anonim válasza:
Én se bírnám :( nagyon sajnálom! Ismertem egy lányt, akinek meghalt a barátja és pár hónap után már más fiúkkal flörtölt (mindig is ilyen fajta volt). Először kiakadtam, de aztán amikor beszélgettünk kiderült, hogy még mindig gyászolja a barátját, de az élet megy tovább. Gyászold őt, ameddig jól esik, az idő segíteni fog rajtad. Egy nap úgy fogsz tudni rágondolni, hogy közben semmi fájdalmat nem érzel belül, egy szép emlék lesz, amire szívesen gondolsz vissza. Lesz neked még barátnőd hidd el, fogsz még olyan lánnyal találkozni, akiért oda leszel :) kitartás! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!