Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál ha meghalna a szerelmed?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 19:08
3/24 anonim válasza:
fogalmam sincs...de nm lenne jo vege az biztos...
4/24 anonim válasza:
ezt tobbfelekeppen lehet ertelmezni,engem dobott egy olyan lany akit nem szerettem,hanem imadtam,o volt mindenem,meghalt a szerelem bennem,bombazo volt,es akkor megfogadtam hogy soha nem fogok szeretni senkit,van baratnom,de ha elhagyna,akkor lenne mas,szoval ha szeretem is de nem mutatom ki,bonyolult az egessz dolog.nem lehet konkret valaszt adni a kerdesedre,sajnalom,de megprobaltam.
5/24 anonim válasza:
ez most hogy jött ide?
meghalt valakid?
6/24 anonim válasza:
nekrofil vagy ? :DD akkor továbbélhetsz vele :D
7/24 anonim válasza:
Nem tudom...idovel tovabb lepnek.
8/24 A kérdező kommentje:
belegondoltam hogy nem tudnék a szerelmem nélkül élni...és abba is belegondoltam hogy mi lene ha meghalna...öngyilkos lennék sztem
2010. ápr. 12. 19:18
9/24 anonim válasza:
túltenném magam rajta ahogy apám, papám és a két mamám halálán
az élet nem áll meg csak azért mert meghal valaki
szerintem pár hónapon belül ujra tudnék kapcsolatot keresni
10/24 anonim válasza:
innék 2 hétig egyhuzamban,verekednék,tombolnék,majd aztán ha megnyugodtam,lezárnám ezt a fejezetet az életemben.és rendbe tenném magam agyilag.mivel minden ember meg fog halni,ígyhát nem éri meg azon őrlődni,h mi lett volna ha.....
az őrlődés a keresztény hazug egyház f@szsága.
aztán menne az élet a régi kerékvágásban.
de egy ideig biztos nehezebben menne az ismerkedés.
próbálnám lefoglalni magam.élném tovább az életem.
23/ff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!