Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt nektek olyan, hogy azthittéttek bejöttök egy lánynak, de aztán kiderült, hogy van barátja?
Figyelt kérdés
Hogy esett, mikor kiderült?
Nekem volt, azóta rá se tudok nézni, és elmúlt a vágyam iránta.
2023. jan. 17. 22:49
1/10 anonim válasza:
Volt. Volt ennél rosszabb is. Azt mondta, hogy soha nem szeretett így még senkit. És volt barátja. Később kiderült.
2/10 anonim válasza:
Velem olyan volt, hogy a csaj becézgetett, elsőként köszöntött fel a szülinapomon (éjfél után), megosztotta velem mindenét, 2 hét után talizni akart, meg ilyeneket írt, hogy vigyem magammal, ha esetleg kimennék külföldre. A szerencse annyi volt, hogy egy idő után kevesebbet írt, a barátaim meg figyelmeztettek, így fel tudtam készülni a rossz dolgokra. Ugyan neki nem barátja volt, csak unatkozott a karanténban, ezért írogatott velem, de a biztosnak tűnő jelek ellenére sem akart semmit. Máig nem kaptam választ tőle, hogy mire volt ez jó, mindig kitért a kérdés elől.
3/10 A kérdező kommentje:
Hát elég szar érzés :/
2023. jan. 18. 13:45
4/10 anonim válasza:
Az. Oda kellene menni egy motorral, és elütni a csajt és a fickót.
5/10 anonim válasza:
Megpörgetni egy láncot, és köréjük dobni, hogy az elválaszthatatlan kötelék a legmarkánsabb módon jelenjen meg, majd végighúzni őket az asztfalton. Óóó, de jó is lenne.
6/10 A kérdező kommentje:
Ez tulzas amit mondasz, tarsd magadnak
2023. jan. 18. 14:04
8/10 anonim válasza:
Sajnos ez nem ritka, szerintem. Valaki szeret magának udvaroltatni, szereti ennek a feszültségét, vagy már kifelé kacsintgat, de aztán meggondolja. Kicsit szomorkodhatsz ezen, aztán végy nagy levegőt, és keress tovább! :-)
9/10 A kérdező kommentje:
9# úgy volt, hogy végre felszedtem volna a tököm, hogy leszólítsam, de közben láttam, hogy ott volt mellette egy fiú. Onnan elment a kedvem az egészből. :/
Annyira szar érzés, hogy végre volt egy szimpi, aki "viszonozta"....
2023. jan. 28. 08:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!