Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Számotokra mit takar kamaszkor...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra mit takar kamaszkorban a barátság extrákkal?

Figyelt kérdés

17 vagyok, a fiú 16 (pár hónappal vagyok tőle fiatalabb), osztálytársak.

Mindenki azt mondja, hogy barátság extrákkal kapcsolatban vagyunk, de szerintem ez nem igaz. Nem vagyunk együtt, csak flörtölünk (érzelmek nélkül) állandóan. Egy csók sem csattant el közöttünk.

Számotokra mi a barátság extrákkal ebben a korban?

2023. jan. 17. 15:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az szex érzelmek nélkül
2023. jan. 17. 15:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szex!
2023. jan. 17. 15:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
nem vagytok kapcsolatban, de dugtok. Altalaban a srac profital az ilyen kapcsolatbol, mert nem kotelezodik el es nem jar felesleges koroket egy kis punciert
2023. jan. 17. 16:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Barátok vagytok, de nem vagytok párkapcsolatban.

De amikor úgy van érzelem nélkül dugtok.

2023. jan. 17. 16:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően arra értik a barátság extrákkal kapcsolatot, mikor csak barátok vagytok, de szexeltek is. Viszont szerintem (főleg a ti korotokban) a csókot is lehet extraként értelmezni, hiszen az sem szokott része lenni a barátságoknak. Egy biztos, ha nálatok csók sem volt, akkor ez nem barátság extrákkal.
2023. jan. 17. 16:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

AZt jelenti, hogy dugni jártok össze, de több nincs, ugyanúgy barátkozol mint másokkal.

Az osztálytársak gondolom azért pletykálják, mert túl sokszor szexuális dolgokat csináltok vagy mondtok egymástnak.

2023. jan. 17. 16:53
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Én is így gondolom, hogy ami köztünk van, csupán egy játék a másikkal, nem pedig barátság extrákkal.

2023. jan. 17. 18:05
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Érzelmek nélküli és a jövőbeli komoly kapcsolatra nézve semleges szexelés.
2023. jan. 17. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!