Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért flörtöl egy lány idősebb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért flörtöl egy lány idősebb pasival?

Figyelt kérdés
Educatio kiállításon melóztam, ahol főként diáklányok érdeklődtek s a többségük flörtnek fogta fel a beszélgetést. De miért? Figyelem hiány? Vagányság? Vagy tényleg komoly (nem hiszem)?
2023. jan. 14. 09:07
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Én is láttam egy marha helyes pasit a pécsi egyetemnél :D amúgy lehet, hogy nem flörtöltek, csak te hitted annak, vagy simán csak tetszettél nekik.
2023. jan. 14. 09:11
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
Ez mindig is így volt.
2023. jan. 14. 09:18
 3/6 anonim ***** válasza:
94%
"a többségük flörtnek fogta fel a beszélgetést" - Valószínüleg nem erről volt szó, csak ezt akarod belelátni ebbe.
2023. jan. 14. 10:41
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
Nem lehet hogy inkább csak szimplán kedvesek voltak veled, és félreértetted?
2023. jan. 14. 11:24
 5/6 anonim ***** válasza:
88%

Velem sokszor előfordult, hogy a kedvességemet flörtnek gondolták. Mosolyogtam rájuk, szemkontaktust tartottam, ha olyan volt nevettem. Mint egy normális ember. De én spec mindenkivel ilyen kedves vagyok. Aki nincs ehhez hozzá szokva simán gondolhatja flörtnek.

De ha rámarkolt a nadrágodra vagy a füledbe súgott mocskos dolgokat azt valóban nem lehet félreérteni.

Vagy oké, tegyük fel hogy valóban flörtöltek. Nem esett jól? Nem adott önbizalmat? Egy ártatlan flörtből, ha amúgy többé nem is látjátok egymást mi baj lehet? Lesz egy jó napod és másnap nem is emlékszel rájuk.

2023. jan. 14. 12:31
 6/6 anonim ***** válasza:
87%
Én is voltam educatio-n és volt olyan hogy csak azért mentem oda mert jól nézett ki a pali, de a szak nem érdekelt. Ebben a korosztályban a legtöbb fiú el van maradva a lányoktól érettségben és vannak olyan lányok akik férfire vágynak nem kisgyerekre, ezért néznek szét az idősebb korosztályban is.
2023. jan. 14. 12:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!