Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem ír a lány ha fent van facebookon?
Eddig jól elbeszélgettünk. Általában kellett egy 20-30 perc míg visszaírtunk a másiknak de jól elvoltunk. Mostanában viszont elég elfoglalt, sokszor 3-4 órára is lerakja a telefont. Ez nyílván nem lenne gond, de mikor fellép nem válaszol, mert amikor megnézem mikor volt fent utoljára akkor azt írja a messenger, hogy 10 perce például. Tehát eltűnik mondjuk 2 órára de amikor fellép nem ír, csak amikor legközelebb fent van, mondjuk fél óra múlva. Bedobtam egy találkozó ötletét, amire igent mondott, de ez nekem akkor is fura. Nektek mi az ötletetek?
Ha ez számít 18 évesek vagyunk mindketten
De eddig miért írt vissza azonnal, ahogy fellépett?
Nem igazán értem
Azért köszi a választ😁
Az, hogy a messenger azt jelzi, hogy az illető elérhető nem biztos hogy úgy van. Ma reggel a páromat is elérhetőnek jelezte miközben ott aludt mellettem. Ennyit a zöld pöttyről.
A szórakoztatásod nem az ő feladata, nem kötelező vissza írnia.
Ha valami pedig nem várhat annak úgyis megvan a tel.számom és felhív.
De az is lehet, hogy nem szeret neten beszélgetni vagy szeretné rád szánni az idejét és gond nélkül csetelni.
Köszi a válaszokat!
Igen én is erre gondoltam, hogy a barátnőivel vagy a családjával üzenget, akik nyílván nagyobb prioritást élveznek. Viszont továbbra sem értem azt, hogy ha eddig mindig visszaírt ahogy fent volt, és nem is volt egyoldalú a beszélgetés, akkor most miért változott meg ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!