Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mitől lehet az,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mitől lehet az, hogy egy lány csak hetek múlva igazol vissza facebookon?

Figyelt kérdés
Néhány hete feltettem egy kérdést, hogy szerintetek érdemes-e bejelölni egy olyan lányt fészen, akit csak 1-szer láttam, de akkor nagyon megnéztük egymást. Nos többek közt az itteni biztatásokra is bejelöltem, aztán már kezdett kimenni a fejemből az egész, erre fel pár napja visszajelölt. Nyilván az a legtisztább magyarázat, hogy eddig nem vette észre, vagy ilyesmi, de szerintetek más állhat a dolog mögött?

2018. okt. 29. 11:10
 1/4 anonim válasza:
Vagy tényleg csak most vette észre (mert eltultották, vacs nem volt ideje/kedve) de az is lehet hogy nem ugrott be neki azonnal ki vagy. Vagy ha be is ugrott neki ugye te is gomdolkodtál rajta hogy bejelöld-e ő is gondolkodott hogy visszajelöljön-e. De ne legyél ennyire bizonytalan! Írj rá! Kezdeményezz!
2018. okt. 29. 11:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem lóg a neten egyfolytában, mint te.

2. Egyszer láttátok egymást, lehet azt sem tudta ki vagy, és mire kiderítette, eltelt pár hét.

3. Nem akart visszaigazolni, de aztán valamiért meggondolta magát.

4. Azért mert 1x láttátok egymást, még nem vagytok ismerősök. Ez kb olyan, mintha elmegy mellettem egy ember és bejelölöm, mert láttam.

5. Miért nem tőle kérdezed meg?

2018. okt. 29. 11:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Alapvetően én sem vagy egy nagy fészbukos, de ugyan, azt azért senki ne gondolja komolyan, hogy egy egy fiatal lány manapság hetekig nem lép be. Eltiltás is kilőve, hiszen láttam hogy azóta posztolgatott. Pontosan tudom, hogy ennyitől nem vagyunk ismerősök,jómagam sem vagyok híve ezeknek a netes dolgoknak, csak másképp nehéz felvenni vele a kapcsolatot. Szerintetek érdemes írni neki, vagy esetleg várjak, hátha ír Ő?
2018. okt. 29. 11:42
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként az sincs kizárva, hogy szimplán elfelejtett visszaigazolni.

Írj rá nyugodtan, abba senki nem hal bele. Egyúttal meg is kérdezheted, ha ennyire érdekel.

2018. okt. 29. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!