Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti bejelolnetek facebookon?
Van egy fiu, aki kepek alapjan nagyon szimpatikus. Elobe meg sosem talalkoztunk, de van tobb kozos ismerosunk is. Az az igazsag, hogy abban se vagyok biztos, hogy tudja e egyaltalan, hogy ki vagyok. Szivesen megismernem, de korulbelul semmit nem tudok rola, es mivel lany vagyok nem szivesen irnek ra en. Ti mit tennetek a helyembe? Nekem az jutott eloszor eszembe, hogy bejelolom, de nem szeretnek semilyen visszhangot a kozos ismerosoktol.
15/L
Szia, nyugodtan jelöld be és írj rá, ha elvileg lehet nem is ismer, akkor baj nem lesz, amúgy mi fiúk, ha ránk ír egy lány csak úgy, nem leszünk elutasítóak, hidd el :)
Ha meg nem tetszel neki stb, úgyis jelezni fogja. Csak legyél természetes és bátor, mert ha nem lépsz, akkor ő se fog, és később csak rosszabb lesz, hogy "bár megtettem volna"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!