Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon idegesít a fiú, de nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon idegesít a fiú, de nem akarom megbántani. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az egész szituáció csupán egy, nagyon maximum kettő hete kezdődött, de már borzasztóan idegesítő.

Egy fiú az iskolámból rengeteg alkalommal küldött követési kérelmet instán. Eleinte ignoráltam, elutasítottam, mivel nem volt ismerős a neve, sem pedig az arca. A sokadik alkalommal néztem rá a névre facebookon, hogy mégis ki lehet az, akkor derült ki, hogy az iskolámba jár. Mintha érezte volna, hogy a profilját nézem írt rám.

Az első pillanattól kezdve igyekeztem neki ridegen válaszolni (pedig nagyon beszédes lány vagyok), hátha érzi, hogy nem kölcsönös az érdeklődésem. Nyilván nem akarok senki érzelmeivel játszadozni. Külsőre egyáltalán nem vonz, ami alapjáraton nem lenne akkora probléma, ugyanis több esetben változott meg a véleményem a személy kinézetéről, aki tetszett.

De egyszerűen a belsője is irtó taszító lett számomra, hogy szinte már ,,zaklat”.

Naponta 4-5 alkalommal kérdezi meg, hogy ,,mizu” velem (ezt alapjáraton utálom) emellett reggel/este hogy hogy aludtam, milyen napom volt.

Órákkal később és egy-két szóban válaszolok, már nem is kérdezek vissza.

Elmeséltem neki röviden a legutóbbi alakulómat kissé kiszínezve, mintha jobban bántott volna a dolog, mint valójában. Elmondtam neki, hogy sérültem érzelmileg és jelenleg nem állok készen egy kapcsolatra (ami tényleg igaz), hátha veszi a jeleket. De nem tette.

Bosszantó az, amit csinál. Ha nem válaszolok, akkor újra ír.

Bunkó nem szeretnék lenni, letiltani nem fogom. De valami tanács, hogy mit tegyek, mondjak, amivel nem fogom megbántani?

16/L és 17/F

2023. jan. 3. 08:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%
Pedig mégis csak játszadozol vele. Amíg nem vagy vele őszinte ezzel kapcsolatban addig csak jeleket küldesz neki, hogy vegye észre magát. Pláne neten, ahol rengeteg a kilépési pont és valódi zaklatástól sem kell tartani. Nem akarod megbántani, de helyette inkább érdeklődést színlelsz, ezzel még nagyobb hülyeséget csinálva. Vannak akik szidással reagálnak utána, és? Vannak akik meg többre tartanak akkor, ha így odaállsz eléjük az igazsággal.
2023. jan. 3. 16:54
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne írj neki semmit. Ne jelezz neki semmit. Ne nézz rá az üzeneteire sem, kérdező. Mert abból csaj baj lesz. Ha ránézel is.
2023. jan. 3. 17:04
 13/18 anonim ***** válasza:
50%

Nem szeretnél vele játszadozni, pedig tulajdonképpen éppen ezt teszed.

Velem is volt már olyan, hogy tetszett valaki, ráírtam, de a válaszaiból azonnal leszűrtem, hogy semmi kedve hozzám, ezért hagytam is.

De van olyan, aki képtelen felfogni ezt és nem látja, hogy mikor van az a pont, amikor nem kell többet írni. Lehet, hogy ez a fiú pont ilyen.

Nyilván tudja mindenki, hogy miért írt rád, milyen szándékkal. Viszont, ha nem adod a tudtára, hogy nem érdekel, akkor csak neki fogsz ezzel ártani. Minél tovább húzod ezt, annál rosszabb lesz neki.

2023. jan. 3. 19:07
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Én mondanám, hogy "jól van, csaj, mehet a rákendról" és több tucat accountot hoznék létre, mindegyik az arcommal, különböző pofákat vágva.
2023. jan. 3. 19:10
 15/18 anonim ***** válasza:
23%
És aztán egyszerre, az összesről bejelölnélek, hadd szóljon. Persze ő hang lenne ezt megtenni.
2023. jan. 3. 19:11
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
#15 na az ilyen hülyék veszik el az ember kedvét az online társkeresőktől. És a férfiak még nem értik, miért nem akarunk online ismerkedni...
2023. jan. 4. 00:09
 17/18 anonim válasza:
100%
"Bocsi! ERRE a zenére én nem táncolok!", "Van barátom!"
2023. jan. 18. 14:27
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Remélem nem adja fel, menjen a móka!
2023. jan. 18. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!