Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon idegesít a fiú, de nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon idegesít a fiú, de nem akarom megbántani. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az egész szituáció csupán egy, nagyon maximum kettő hete kezdődött, de már borzasztóan idegesítő.

Egy fiú az iskolámból rengeteg alkalommal küldött követési kérelmet instán. Eleinte ignoráltam, elutasítottam, mivel nem volt ismerős a neve, sem pedig az arca. A sokadik alkalommal néztem rá a névre facebookon, hogy mégis ki lehet az, akkor derült ki, hogy az iskolámba jár. Mintha érezte volna, hogy a profilját nézem írt rám.

Az első pillanattól kezdve igyekeztem neki ridegen válaszolni (pedig nagyon beszédes lány vagyok), hátha érzi, hogy nem kölcsönös az érdeklődésem. Nyilván nem akarok senki érzelmeivel játszadozni. Külsőre egyáltalán nem vonz, ami alapjáraton nem lenne akkora probléma, ugyanis több esetben változott meg a véleményem a személy kinézetéről, aki tetszett.

De egyszerűen a belsője is irtó taszító lett számomra, hogy szinte már ,,zaklat”.

Naponta 4-5 alkalommal kérdezi meg, hogy ,,mizu” velem (ezt alapjáraton utálom) emellett reggel/este hogy hogy aludtam, milyen napom volt.

Órákkal később és egy-két szóban válaszolok, már nem is kérdezek vissza.

Elmeséltem neki röviden a legutóbbi alakulómat kissé kiszínezve, mintha jobban bántott volna a dolog, mint valójában. Elmondtam neki, hogy sérültem érzelmileg és jelenleg nem állok készen egy kapcsolatra (ami tényleg igaz), hátha veszi a jeleket. De nem tette.

Bosszantó az, amit csinál. Ha nem válaszolok, akkor újra ír.

Bunkó nem szeretnék lenni, letiltani nem fogom. De valami tanács, hogy mit tegyek, mondjak, amivel nem fogom megbántani?

16/L és 17/F

2023. jan. 3. 08:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

"Bocsi, de egyáltalán nem szeretnék tőled semmit, ezért megkérhetnélek, hogy többet ne írj?"

Ha nem veszi a lapot akkor repülhet a tiltás, így már bunkósag se lesz.

2023. jan. 3. 09:03
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy sokan nem értik a "nem" szót, ezért néha bunkónak is kell lenni, ha nincs más megoldás. Kérd meg még egyszer szépen, aztán keményebben, aztán mehet a tiltás is, ha nem veszi tudomásul.
2023. jan. 3. 09:48
 3/18 anonim ***** válasza:
0%
De miért nehéz elfogadni a követési kérelmet?
2023. jan. 3. 09:51
 4/18 A kérdező kommentje:

Kedves 3-as…

Mivel nem szeretném, hogy minden jött-ment lássa a profilomat.

Nem hiába privát, az ismerőseim, akik alapjáraton részesei az életemnek, láthatják az emlékeim képek, videók formájában is. Másnak nem kell.

2023. jan. 3. 10:02
 5/18 anonim ***** válasza:
55%
Írd neki, "ha sorozatgyilkos lennél", akkor talán bejönnél. Hátha az lesz. :D
2023. jan. 3. 11:42
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

2-esnek igaza van

Ha olyan fiú, akkor sajnos le kell süllyedni az ő szintjére, és kicsit keményebben elküldeni a melegebb égtájakra. Ha nem megy, mehet a tiltás. Ilyen világot élünk, sajnos vannak iylen f@szok.

2023. jan. 3. 11:50
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
Tedd szét neki a lábad. Megdug. És el fog tűnni.
2023. jan. 3. 11:59
 8/18 anonim ***** válasza:
24%
7-esé a top comment. :D
2023. jan. 3. 12:14
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
#8 inkább a bottom xd
2023. jan. 3. 12:58
 10/18 anonim ***** válasza:
87%
#9 Csupán vicceltem ... mert röhögtem a kommenten. :D
2023. jan. 3. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!