Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelent valamit vagy csak a pia beszélt belőle?
Figyelt kérdés
Mentem motorral egy csaj az út közepén ment gyalog. Volt benne pia.... Oda mentem motorral hogy segíthetek -e, erre fogja magát és felül a motorra hozzám. Jelent valamit? Nem ismertem2023. jan. 1. 06:45
2/21 A kérdező kommentje:
Nem hiszem
2023. jan. 1. 08:07
3/21 anonim válasza:
Miért, mi mást? Részeg volt, lehet azt sem látta hogy nézel ki, lehet azt sem tudta, hogy hol van, persze, hirtelen dugni akart. Mondjuk lehet megtehetted volna, ha annyira mattrészeg volt.
5/21 A kérdező kommentje:
De N láttam rajta hogy tetszettem neki
2023. jan. 1. 12:05
6/21 A kérdező kommentje:
Csillogott a szeme
2023. jan. 1. 12:13
8/21 anonim válasza:
Attól függ. Mondott egyáltalán valamit?
Magába a szituba kicsit vicces belegondolni, hogy ez megtörtént, de lehet attól még szimpatikus voltál neki. Ki tudja:D
9/21 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy józanul is megtette volna. Haza akart jutni és részegen ez tűnt neki a legjobb megoldásnak.
10/21 anonim válasza:
Annyira birom az ilyen kérdezőket, akik leírnak egy kérdést de nem fogadnak el más valaszt csak amit ők gondolna... minek írod ki akkor a kérdést hallo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!