Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális lennék?
Vonzónak tartom a nőket, de sosem voltam még szerelmes beléjük. Egybe sem. Szexuálisan inkább a férfiak vonzanak, de párkapcsolatban simán el tudnám képzelni magam nővel.
Lassan egy éve érzem ezt, azt gondoltam, hogy csak hormonális, vagy majd beleszeretek egy nőbe, de nem történt meg. Férfiba voltam már szerelmes.
16/L
Simán. Azt írtad, "inkább" a férfiak vozanak, nem azt, hogy csak ők. Szóval szerintem lehet biszex, max male preference-szel (szóval hogy inkább pasit szeretnél)
De ha nézel erről videókat, könnyebben rájöhetsz
Az én szituációm hasonló.
Ágyban inkább a nők, életben viszont csak és kizárólag férfival.
Az én esetemben ez biszexualitás, heteroromantika
Ha szexuálisan nem vonzódsz a lányokhoz, akkor nem biztos. Lehet, hogy csak nem találkoztál még érzékenyebb pasival és így maradnak a lányok romantikus szinten. Ha nem érzed azt, hogy szívesen szexelnél egy lánnyal, ha nem fantáziálsz arról, hogy hozzáérsz a meztelen testéhez, puszilgatod, orálisan kényeztetitek egymást, akkor egyáltalán nem biztos, hogy biszex vagy.
Javaslom, hogy nézd meg az Adél élete című filmet. Ha azt nem érzed egy lány iránt, amit ott látsz, akkor szerintem inkább heteró vagy, csak még nem volt elég jó pasi.
Én onnan gondolom hogy valaki az, hogy vonzónak találja a nemét. Az hogy egy párkapcsolatban is el tudod magad képzelni is sokat mond. Szerintem igen. Hetero lány nem tartja vonzónak a nemét, sehogy sem.
Nálam pont fordítva. Lány volt eddig akit egyedül szerettem, pedig többségében nem velük ismerkedtem. Érzékenyebb fiúval is ismerkedtem de nem éreztem semmit, ettől függetlenül bi vagyok mert egy szinten vonzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!