Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg, vagy biszex lennék?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg, vagy biszex lennék?

Figyelt kérdés

Már régóta tudom, hogy nem vagyok hetero, de hezitálok hogy valójában hová tartozok. Szexuálisan inkább a férfiak jönnek be, de inkább nővel tudnám elképzelni magam párkapcsolatban. Azt is fontos megjegyezni, hogy a vagina nem izgat fel, de maga a női mell nagyon.

Ezek alapján valaki tudna segíteni, hogy milyen szexualitásom?

2020. jún. 23. 13:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha izgatnak valamilyen formában a nők is, akkor biszex vagy. Talán a meleg oldalhoz kicsit közelebb.
2020. jún. 23. 14:36
 2/12 anonim válasza:
100%
A szexuális irányultság egy spektrum. Szinte senki nincs konkrétan valamelyik végén a spektrumnak. Ez az én életemben is okozott problémát korábban. Szerettem volna egy csoporthoz tartozni, meg azért anyu mégis jobban elfogadja ha azt mondja a gyerek, hogy nyugi azért szeretem azt a nemet is amelyiket "kellene". Én azt mondom, hogy nem kell minden áron felvenned egy cimkét pedig tudom jól, hogy mindenki elvárja. Ez benned valószínűleg tapasztalat útján fog eldőlni és akkor már magabiztosabban fogod tudni kijelenteni hogy ez vagy vagy az vagy. De a lényeg annyi, hogy ezen nem kell törnöd magad csak kiélvezni hogy megadatott számodra a tulajdonság, hogy minden nemben találsz valami vonzót számodra.
2020. jún. 23. 23:13
 3/12 anonim ***** válasza:
72%

[link]

Ez a teszt megmutatja mi vagy igazából.

2020. jún. 24. 00:29
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeség az a teszt, direkt olyan válaszokat adtam meg, ami alapján egyértelműen bi-t kellett volna eredményként adnia, de nem az jött ki.

2020. jún. 24. 10:35
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom,de azt hiszem ez az egy teszt van ami megmutatja a szexuális orientációt. Én is többféleképpen töltöttem ki,hogy milyen diagnózis állít ki különböző válaszoknál....

2020. jún. 24. 11:23
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Csak sajnos nem túl jól mutatja, illetve ezekből a kérdésekből szerintem nem is nagyon lehet leszűrni. De hátha van valami angol nyelvű, alaposabb és pontosabb teszt is. Igaz teljesen pontos az se lehet, legfeljebb közelebb vihet a valósághoz.

2020. jún. 24. 12:17
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Régebben találkoztam az Angol Kinsey skálával,de a google fordító olyan értelmetlenül fordította a szöveget,hogy abban sem vagyok biztos,hogy jól értettem-e mit kérdez...

2020. jún. 24. 13:30
 8/12 Lacás1976 ***** válasza:
100%

Ez a teszt vacak. Én olyan meleg vagyok hogy a beton is megolvad alattam és az jött ki először hogy alapvetően hetero majd alapvetően meleg. A kinsly skálán 5. Én tuti annál is melegebb vagyok 😀😀😀

Amúgy meg tényleg ne skatulyázd be magad csak élvezd amit lehet...

2020. jún. 24. 18:15
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Akkor neked ez kellene

2020. jún. 24. 22:55
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszi, ez most feldobta a napomat 😂

2020. jún. 24. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!