Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezen van okom idegeskedni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen van okom idegeskedni vagy csak magamnak generálok problémát?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal. Párszor találkoztunk és nagyon jó köztünk minden. Viszont az egyik találkozásunknál felhozta azt, hogy milyen kedves vagyok mert még vagy fél éve ismerkedett valakivel és ő tökre bunkóan viselkedett vele. És itt kicsit rosszul esett, hogy másokhoz hasonlított. Kérdeztem, hogy volt e olyan az életébe aki régen nagyon bejött, de végül a fiú elutasította őt. És azt mondta, hogy ő volt ez. Akivel kb fél éve beszélt. Elmondta hogy semmit nem érez iranta és én vagyok neki a fontos. + eszébe se szokott jutni. Szerintetek felesleges ezen agyalnom?
2022. dec. 30. 22:22
A kérdező szavazást indított:
Beteges vagy. Hülyeség az egész
Van okod idegeskedni
27 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
96%

Én azt sem értettem min agyalsz. De ezek szerint igen, túlagyalod.

Találkozgassatok, aztán majd kialakul ha van minek kialakulnia.

2022. dec. 30. 22:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Aki arra szavaz, hogy van okom idegeskedni az kifejtené bővebben?
2022. dec. 30. 22:39
 3/4 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem azért nincs okod idegeskedni, mert ha az a másik srác már egyszer bunkó volt ezzel a lánnyal, ezek után már elvileg semmit sem akarhat tőle. Ha mégsem így lenne, az azt jelentené, hogy a srácnak valaki mással nem sikerült, és hogy ez a lány volt a B terv. Erről a helyzetről pedig tudjuk, hogy nem éri meg energiát belefektetni, mert úgyis csak csalódás lenne a vége, szóval ha csajnak van egy kis esze, nem menne bele a dologba. De már önmagában annak is nagyon kicsi a valószínűsége, hogy tényleg ő a B terve, és a srác emiatt vissza akarna jönni. Szinte 0 az esély rá.

Röviden nem, nincs mitől félned.

2022. dec. 30. 22:47
 4/4 anonim ***** válasza:
93%
Igen, felesleges ezen agyalni. Máshoz hasonlított, de a mondat lényege pozitív volt. Attól tartok, hogy önértékelési problémáid vannak, ha ezen elgondolkoztál.:/
2022. dec. 30. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!