Hogy kèszüljek a hètvègi vezetèsre, ha esetleg idegeskednèk?
Figyelt kérdés
Vizsga előtt àllok, 24 óràval. Kell nèhàny km-er. Na most az oktatóm mondta, hogy szombaton vàcról megy Szegedre.Felajànlotta, hogy "rendes"óràba elmehetek vele, ès vezethetek. Beírja a km-t is a kiskönyvbe.Annyi, hogy ott lesz a testvère, az apja, meg mèg egy tanuló. illetve 2-3 óràt el kell lennünk Szegeden. (Mondjuk addig kènyelmesen megebèdelhetek).Lefele èn vezetek, vissza a màsik tanuló. De annyi különbsèg, hogy nem teljesen hivatalos óra, nem kell fizetnem az óràkèrt, illetve hogy egèsz nap rà kell èrnem. De ekkora tàvot levezetni, kicsit fèlek... valami tanàcsotok lenne esetleg? Hogy kèszüljek?2022. febr. 24. 16:54
1/3 anonim válasza:
Ha félsz tőle akkor hagyd ezt, nem neked való.
2/3 A kérdező kommentje:
nem a vezetèstől fèlek, hanem a tàvtól
2022. febr. 24. 21:08
3/3 anonim válasza:
Én is mentem így hosszabb útraaz oktatómmal, meg egy másik tanulóval🤷♂️
Elvittük a kocsit a kedvenc szerelőjéhez, de csak kb 1,5 órát kellett várnunk. Hazafele vett nekünk fagyit is😂
Ez nekem a harmadik alkalom volt, 5-6. óra.
A C jogsinál, vagyis a Gki-nál is úgy szervezte az oktató, hogy neki pont kell mennie elhozni egy targoncát, oszt ha gondolom akkor mehetek vezetni, legalább letudunk pár órát. Akkor mehettem életemben először autópályán teherautóval, mondjuk az első lehajtón le is mentünk, de legalább sikerült felgyorsítanom 80-ra🚚💨
Szerintem nem kell fosni tőle, egyszerűbb lesz, mint amikor egymás után 2 órát levezetsz a városban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!