Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Más is úgy van vele, hogy...

Más is úgy van vele, hogy minek idegeskedni, mikor a pénz irányítja az embereket? Teljesen mindegy, hogy mit dob a gép, csak pénz legyen belőle.

Figyelt kérdés
2022. márc. 18. 15:47
 1/1 anonim ***** válasza:

Azért én igyekszem közben embernek maradni.

Mármint igen, a pénz irányítja a világot és én is azt szeretem ha van, de attól függetlenül rengeteg dolgot teszek másokért önzetlenül, amiből nekem nem lesz pénzem. A lelkemnek viszont nagyon jó ez. Igyekszem észrevenni azokat a dolgokat a világban amik nem a pénzen múlnak.

Az embernek már csak a saját lelki egészsége miatt is szüksége van erre, mert ha belefásul az egészbe és csak a pénz oldaláról közelíti meg a világot, csak azt hajtja, akkor egy idő után egy megkeseredett robot lesz belőle.

2022. márc. 18. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!