Van olyan diplomás állás, ami nem jár óriási stresszel, felelőséggel?
Én diplomás könyvtáros vagyok. A munkámat imádom, és tényleg kevés stressz ér, bár van, amikor van egy kevés.
Ha szeretsz emberekkel foglalkozni, szereted a könyveket, akkor bátran tudom ajánlani.
Na de milyen területen és mennyit akarsz keresni?
Na meg neked mit jelent a stressz? Mindenki más és mást, máshogy él meg stressznek
"Én diplomás könyvtáros vagyok"
Ő meg lehet hogy nagyfeszültséggel dolgozó villamosmérnök. Vagy szívsebész.
Azoknál el is hiszem, hogy sok a stressz.
Ilyen diplomákkal is mehet könyvtárosnak?
Szakirányú végzettség kell.
Én se jelentkezek orvosi állásra könyvtárosi diplomával.
Első, nincs igazad, hogy egy könyvtárban kevés a stressz.
A feldolgozók milliós összegekért rendelnek határidőre. Meg akik pályázatoznak, azoknak se lennék a helyében.
Kevesen vagyunk, gyakorlatilag felére csökkent a dolgozói létszám nálunk. Egy ember egyszerre legalább 3 feladatot csinál, mindenki frusztrált, ideges, fáradt.
Arról nem is beszélve, hogy mióta újranyitottunk, egyre több a bunkó, kötekedő olvasó.
Nyilván annyira nem stresszes, mint aki orvosnak megy, de kérdező, ha nem bírod a stresszt, a könyvtáros szakmát nem ajánlom.
Baromság, hogy a könyvtári munka nem stresszes. De ugye azok írnak ide, akik nem láttak belülről még könyvtárat. Az emberek fejében meg az a kép van meg, hogy a könyvtáros csak ül és olvas. 😂😂😂
Amúgy egy KSZR-es vagy egy rendezvényszervező könyvtáros munkája iszonyú stresszes, a feldolgozó osztályvezetőről nem is beszélve. Egy sima olvasószolgálatosnak persze könnyebb, de nekik se tündérmese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!