Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Neki csak ezt jelentette a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neki csak ezt jelentette a "kaland" fogalma? Azóta nem is válaszol

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy lánnyal. Amikor megkérdeztem tőle hogy mit is akar pontosan,akkor azt válaszolta,hogy ismerkedik,esetleg egy két kaland.

Taliztunk párszor,aztán az egyik este megittunk pár felest,majd lefeküdtünk egymással. A szex az nagyon jó volt,viszont azóta egy üzenetemre sem válaszol.

Többször is átgondoltam az estét,de nem viselkedtem erőszakosan vagy bunkón.

Akkor ezt jelentette a számára a "kaland" hogy első szex után nyom nélkül eltűnt?

2022. dec. 23. 16:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak bántani, de mégis mi mást jelentene szerelmi értelemben a kaland? Szexet akart, megkapta, lelépett. Ez ennyi.
2022. dec. 23. 17:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nagyon szomorú......
2022. dec. 23. 17:31
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
#2 szerintem azért nem szomorú, mert a csaj korrekten közölte előre, hogy ennyit akar és nem többet. Ez mindenképpen becsülendő. A kérdező pedig ennek ismeretében ment bele a játékba.
2022. dec. 23. 18:37
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
Mi ebben a szomorú? Pasiknál bezzeg normális ez, mi? Jó fej csajszi, én csípem!
2022. dec. 23. 18:40
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet a kérdező többször is szívesen összefutott volna a lánnyal.

Neki ennyit jelentett:/

2022. dec. 23. 18:46
 6/12 A kérdező kommentje:
Kaland fogalmán is lehet vitatkozni. Valakinek csak egy éjszak,de mondjuk pár hónapig tartó szexkapcsolat is lehet kaland.
2022. dec. 23. 18:58
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A kaland egyetlen éjszakát jelent. Több kaland már több éjszakát jelent.
2022. dec. 23. 19:13
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Tévedsz. A kaland egy éjszakát jelent. Közölte, hogy mit akar, azt megkapta, innentől egy szavad nem lehet.
2022. dec. 23. 23:32
 9/12 A kérdező kommentje:
És akkor ez a módja hogy lelépett szó nélkül?
2022. dec. 24. 07:40
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
#9 Megbeszéltétek, hogy csak egy kaland, erre te felkeresed.
2022. dec. 24. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!