Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ez kinél van így?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ez kinél van így?

Figyelt kérdés

Egy normálisabb fiútól azt hallottam, hogy nála úgy van, hogyha randizgat egy csajjal bejön neki és úgy alakul hogy hamar lefeküdnek, akkor ha normális a nő nem dobja ki, összejön vele és belemegy a komoly kapcsolatba. De ha nem, mert egy k@va, és látja rajta hogy csak egy éjszakára volt érdemes mert megcsalós típus, nem tud egy fiúnál megmaradni, éjszakai bulizós lány, akkor dobja. Mert egy olyan lánytól nem akarna kapcsolatot, nem tartja annyira hogy összejöjjön vele mert nem értékes.

De megfogalmazom máshogy is. Tegyük fel van egy egyájszakás kalandod. Ha megismered azt a nőt és bejön a jelleme a személyisége is nem csak külsőleg, akkor többet akarnál tőle és nem hagynád annyiba. Szóval továbbmennél vele egy kalandnál.

Erről ti mit gondoltok fiúk, nálatok hogy van ez?

2022. márc. 24. 18:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Elvből nem...én is bulizós voltam régebben és tudom mivel jár ez az egész, nem akarnék olyan kapcsolatot amik nincsenek stabil alapjai. Tehát inkább egy olyan lányt választanék komoly kapcsolatra akivel mondjuk tervezni is lehet a közös jövőt. Okés néha persze elmehetne bulizni is de érted az ilyen züllött ri.ancokból nem sokat szabad kinézni. A másik az hogyha egy lány könnyen adja nekem oda magát akkor valószínű másnak is (legalábbis ez a tapasztalatom).

Én régi módi vagyok ha valakit szeretek valamennyit azért küzdeni akarok érte+vonzóbb is ha egy lánynak van méltósága a szemembe, szerintem attól csak kevesebb ha mindenkivel össze fekszik.

2022. márc. 24. 18:54
 2/7 anonim ***** válasza:
49%

"normálisabb fiútól..."

Na akkor figyi én normális fiú vagyok. Nem fekszek le olyannal akivel nem vagyok együtt. Nem csókolózom olyannal akitől nem akarok semmit.

Ilyen nincs, hogy felpróbálja majd eldönti mi lesz. Az olyan nem normális srác. Az ugyan az a kategória, mint csajokban a ribik. Kár az ilyet mentegetni.

2022. márc. 24. 19:16
 3/7 A kérdező kommentje:

1es, Igen, értem mit mondasz. Én is így gondolom hogy jobb ha egy lányért küzdeni kell, nem adja magát, nem olyan mint a többi.

De az is benne van, hogy éppen az a nő lehet normális és akkor eleve már többet akarnál tőle utána.

Ha találkozgatsz egy lánnyal és alakul valami, eleve látod rajta normális ahogy beszélgettek, úgy alakul hogy lefeküdtök, akkor nem dobod ki. Mivel normális lehet vele többet elképzelni, egy ilyet nem hagynál veszni, attól mert épp hamarabb lefeküdtetek egymással. Nem baj az ha úgy alakul, ha meg tudjátok egymást tartani.

Most ha normális a nő akkor mindegy hogy aznap, egy hét múlva, vagy később történik meg, mert akarod magad mellett. Érted. Ha meg nem egy normális az a nő azt egyből észreveszed és vele csak kalandig mész el.

Eddig ebbe nem gondoltam bele én sem. Beszélgettem egy normális fiúval, ő mondta ezt, hogy nála hogy megy. Ha normális a nő és hamarabb lefeküdnek nem dobja, de ha nem olyan akkor belemegy vele egy kalandba és kész többre nem érdemes. És akkor ezzel egyetértettem igaza van amúgy, ezt lányként mondom. Onnan látszik hogy ez értelmes hozzáállás, mert ha normális az a lány akkor nem hagyja ott attól mert megvolt, mert többet akar tőle. Egy normálissal mindegy mikor van testiség, ugyanúgy normális marad.

2022. márc. 24. 19:18
 4/7 A kérdező kommentje:

2es, szerintem ezt félreértetted, lehet nem pontosan fogalmaztam.

Nem arról van szó hogy kipróbál milyen úgy együtt lenni, és majd azután eldönti kitől mit akar. Ennyi erővel a sz.x után akárkire rá tudna mondani akármit amitől neki nem normális és így otthagyja. Ha normális a lány, akkor azt elsőre észreveszi ha beszélget vele meg stb, és ha netán úgy jön össze a dolog hogy elmennek az ágyis hát istenem, de nem fogja otthagyni mert tőle eleve kapcsolatot akar, többet mint egy esti dolog. Ha meg problémás a csaj, nem lehetne vele kapcsolatban lenni mert nem olyan, akkor csak egy kaland lesz vele és annyi.

2022. márc. 24. 19:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
1-2 hónapot illene várnia mindkét félnek, hogy tisztázódjon nem csak a testi kapcsolatokról szól. Ráadásul közben van idő megismerni a másikat, és mérlegelni, érdemes-e ezt a dolgot folytatni szexuálisan is.
2022. márc. 24. 19:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj :D

nekem nemrég volt olyan, hogy egy buliban egy csaj nem is engede hogy csókolózzunk. Azt hittem kioffol, de igazából csak többet akart. Nekem bejött, de az is bejön ha van több is egy este végén. Szóval szerintem ez ember függő és nem kurvás ha van több is a csóknál. Ha neked is bejön akkor meg főleg nem.

2022. márc. 24. 21:19
 7/7 anonim ***** válasza:
50%
Minél gyorsabban le akar velem feküdni, annál kevésbé tudok rá egy esetleges partnerként tekinteni.
2022. márc. 24. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!