Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami tippek?
Szóval van egy pasi, aki egy ideje megtetszett, először a FB ismerősnek ajánlások között láttam meg, megnéztem a profilját, és akkor jött egy olyan gondolatom, hogy mi lenne ha lenne egy kis laza fútó kapcsolatunk. Megkaptam az Instagram felhasználó nevét is, és azon keresztül megtudtam, hogy nem foglalt. A Snapchat felhasználó nevét is megkaptam, mert az egyik posztja alá kiírta, és úgy tűnik mintha nyitott lenne egy ilyen kapcsolatra, persze ez majd kiderülne, ha írogatnánk. Csak az a helyzet, hogy nem tudom, hogy hogy indítsam a beszélgetést, mert nekem új ez az online flörtölgetős világ. Ha lenne hogyan elindítsam a beszélgetést jó lenne, de mégis más mintha élőben találkoznánk. Ami nem is lenne kivitelezhető, mivel nem ismerjük egymást. Szóval ha vannak valami jó flörtölős tippjeitek, hogy hogyan indítsam a beszélgetést, akkor írjátok ide le :)
17L
Ha nem tudsz a feltett kérdésre valaszolni, akkor miért írsz kommentet egyáltalán? Attól, hogy idedobtál két emojit teljesebb embernek érzed magad? Rettentően sajnálom, hogy nem akarok 17 évesen elköteleződni egy életre, hanem próbálom élvezni azt a kevés szabad időmet ami van és azt, hogy fiatal vagyok. Plusz, ha akarnák se tudnék belemenni egy normális kapcsolatba, mert nincs rá se időm, se energiám, mivel jövőben érettségizek, és szeretném fenntartani a közepes átlagomat, mivel majd valamiből meg kell hogy éljek :) Nem mintha nyaranta mikor lehetőségem volt rá, nem dolgoztam volna diákmunkásként. Szóval igenis rám fér egy kevés kikapcsolódás, és egy úgymond "normális" kapcsolat minden, csak nem kikapcsolódás. És köszönöm, de nem akarom az időmet és energiámat beleölni valamibe ami úgyse fog tartani. És nem is akarnám, hogy tartson.
És ha ennyire nem tetszik, akkor légyszives szerezz egy valami fájdalmasan klisés és gyomorforgatóan csöpögött, romantikusnak nevezett könyvet, ami így szól: "a szereplők 10 évesen,általánosban találkoznak és " egymásba szeretnek",( persze ezt is tíz évesen teszik), majd szigorúan a 18. születésnapjuk után végre valahára lefekszenek egymással, persze semmi védekezés nélkül, a csaj terhes lesz, és jaj de boldog, hogy ő tizennyolc évesen terhes, közbe a pasi eljegyzi, mert a családja egész életében vallásnak nevezett abszurditással tömte tele a fejét. Mire 19 évesek lesznek házasok lesznek, és lesz egy gyermekük(Milyen csodás fiatalkornak hangzik😍). Nyolc év elteltével les még öt kölyök és a sztori szerint még mindig boldog házasok semmi probléma nélkül, és így öregednek meg egymás mellett."
Tehát fogd az ilyen könyvet, és olvasd el vagy ötször, miközbe bele képzeled magad ebbe az álomvilágodba, ahol minden szép és minden jó, és az emberek tiniként elkötelezik magukat egy életre, mivel ilyen a büdös életben nincs, hogy történjen. és ne várd el, hogy a fiatalok örömmel vessék bele magukat az ilyen kapcsolatokba. De gondolom te már 18/19 évesen úgy mentél érettségizni, hogy az eljegyzési gyűrű ott virított az ujjadon....
*csöpögős
*lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!