Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó lehet még a szex ha az első nem volt jó?
Figyelt kérdés
Pár napja feküdtem le előszőr neki ez volt az első alkalom én meg már tapasztaltabb vagyok. Kb fél perc volt az egész és az se volt jó. Nem akarom bántani türelmes leszek vele de még nem voltam szűz fiúval így nem tudom mire számítsak. Szerintetek idővel jobb lesz?2022. dec. 21. 19:29
11/13 anonim válasza:
Nemsokára lefekszem a barátnőmmel, esetleg le tudod írni akár privátban mi volt a rossz, nehogy elkövessem ugyanazokat a hibákat?
Nekem ez lesz az első.
13/13 anonim válasza:
Csajok,sohse foglalkozzatok kisfiukkal.Csak malackodnak,nem tudnak a csúcsra juttatni titeket.Egy érett pasi tudja ,mi kell nektek.Előjáték(punci nyxalással 3x is ) stb stb.Legjobb mikor a pina csupasz és,jo nagy adag tejszinhab van rajta!!Közepében 1 szem érett eper.Na ez az igazi,nyamiii.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!