Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem egy lányba...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy lányba akinek barátja van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tavaly év végén egy közös hobbi kapcsán megismerkedtem egy évfolyamtátsammal, de sokáig csak messengeren beszéltünk. Már akkor szimpatikus volt, sok mindenben egyezett a véleményünk, egy csomó közös témánk volt, nagyon jól megvolt a közös hang. Aztán idén lett egy közös tárgyunk ezért elkezdtünk élőben is beszélgetni. Nem volt csalódás, gyönyörű, okos és vagány. Viszont néha láttam hogy egy sráccak posztol közös képeket, de nem voltam biztos abban, hogy járnak-e mert nem ilyen tipikis szerelmes képek voltak, hanen olysnok amik programokon készültek. A srác nem a mi sulinkba jár, úgyhogy itt sem találkoztam vele. Aztán többször meghívtam házibulikba, de azt nem vette szerintem jelnek, mert másokkal is jóban van a tátsaságból. Aztán a minap odamentem hozzá a suliba, mert láttam hogy szomorú és elkezdett sírni és elmesélte, hogy a barátja nagyon megbántotta. Én meg megvígasztaltam, de hülye módon azt tanácsoltam, hogy adjon neki mégegy esélyt. Azóta kibékültek. Szerintem azt hiszi, hogy egy nagyon jó barátja vagyok. Barátnak ő is szuoer, sokat segít és támogató. Mindig örül ha lát, mosolyog és jön beszélgetni. De sosem kezdeményez fizikai kontaktust. Nem tudom mit tegyek. Nem tudom ő mit érez, de én azt hiszem, hogy ő lenne a legjobb a számomra.

2022. dec. 21. 18:02
 1/10 A kérdező kommentje:
3.5 éve járnak, úgyhogy valószínűleg elég komoly a kapcsolat, úgyhogy nem hiszem hogy jó az ha csak várom hogy hátha szakítanak.
2022. dec. 21. 18:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

A szakításukat azért ne akard. Ha az van megírva, akkor oké, de te ne avatkozz bele, és ne kívánj ilyet saját érdekből.

Egyébként lehet vele barátkozni attól, hogy van barátja. Ha te is szimpi vagy neki, akkor fogja értékelni a közeledésed, ha meg nem akarja, hogy a mostani barátja "helyére lépj", azt úgyis jelzi majd.

2022. dec. 21. 18:40
 3/10 anonim válasza:
100%

"Én meg megvígasztaltam, de hülye módon azt tanácsoltam, hogy adjon neki mégegy esélyt."

Not bed,not bed...Legalább látja,hogy nem (egyből) a megfektetésére utazol kihasználva a pillanatnyi rossz passzt.

A kapcsolatuk valószínűleg rohad belülről.Ha bejössz a csajnak,akkor csak idő kérdése és valami lesz köztetek.De azért tartanék a tűzben másik vasat is látványosan,nehogy azt higgye,hogy van egy csak rá várakozó pincsi,aki bármikor rendelkezésre áll ha dobbantani akar.

2022. dec. 21. 18:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

"De azért tartanék a tűzben másik vasat is látványosan,nehogy azt higgye,hogy van egy csak rá várakozó pincsi,aki bármikor rendelkezésre áll ha dobbantani akar."

Ezt hogy érted? Miért lenne jó ez neki?

2022. dec. 21. 18:45
 5/10 anonim válasza:
50%
Azért,hogy legyen egy kis küzdő szellem a hölgyben,ha váltani akar ne pedig egy dámaként válogasson kedvére.Egy szinttel lejjebb kell hozni,hogy egyenlő viszonyokkal induljon a kapcsolat.
2022. dec. 21. 18:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, nekem speciel eszembe se jutna ilyen gondolat, hogy a lány küzdjön értem. De ki tudja, lehet benne valami.
2022. dec. 21. 18:53
 7/10 anonim ***** válasza:
50%
Ha manipulálod, és sikerrel jársz, gondolj arra, hogy te is így jársz majd, valószínűleg.
2022. dec. 21. 18:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves egyébként a csaj?
2022. dec. 21. 19:09
 9/10 A kérdező kommentje:
18, a barátja 20. Nem hiszem hogy rohadna a kapcsolatuk, a multkori vitájukon kívül, nagyon úgy tűnt, hogy nagyon jól megvannak. Az a baj, hogy szerintem a csaj csak barátként tekint rám. Van egy lány akinek tetszem és az a lány egy időben féltékeny is volt rá. De csak összebarátkozott vele és a lány megnyugtatta, hogy ne értse félre, neki párja van, nem jövök be neki. Ez így akkor totál esélytelen.
2022. dec. 21. 19:34
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé úgy tűnik, hogy csak barátnak gondol. Sajnos ezzel nincs mit tenni.:((
2022. dec. 21. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!