Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok önbizalmat ad ha az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok önbizalmat ad ha az embernek van már tiniként barátnője?

Figyelt kérdés
Meg később könnyebben fog menni ha van tinikori tapasztalat?
2022. dec. 20. 22:32
 1/10 anonim ***** válasza:
97%

Sok önbizalmat ad a biciklizéshez, ha az ember fiatal korától biciklizik? Később könnyebben fog menni, ha biciklizett már?

Kb. ennyi értelme van a kérdésednek. Nyilván igen.

2022. dec. 21. 02:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg ad valamennyit, de van aki nem szorul rá
2022. dec. 21. 05:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, de csak akkor ha "jó" párod van. :)
2022. dec. 21. 06:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
3-asnak igaza van, nagyban függ a másik féltől. Egyébként igen, ad önbizalmat.
2022. dec. 21. 07:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez sok dologtól függ, de igen, adhat önbizalmat. Viszont azt se felejtsük el, hogy önbizalom nélkül elég nehéz kapcsolatot kialakítani.
2022. dec. 21. 08:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
#5 Szerintem csak az első lépések megtétele igazán nehéz. A többi már jön magától. Legalábbis én így tapasztaltam.
2022. dec. 21. 08:57
 7/10 NTBS ***** válasza:
100%
Elvben adhat, de sokat el is vehet.
2022. dec. 21. 17:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sok barátnőm volt, de így sincs önbizalmam, mindig a lányok kezdeményeztek.
2022. dec. 21. 18:05
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
#8 mázlista vagy, vagy elég jól nézhetsz ki vagy mindkettő:D
2022. dec. 21. 18:41
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

#9 ez relatív, úgyhogy nem tudom. Barátnőim azt mondták jóképű vagyok, pedig akkor még tele voltam pattanásokkal. Ma már nem vagyok, de mégsincs barátnőm.

Emlékszem még első gimis sulis bálon volt, ő kért fel táncolni, de először el sem akartam menni.

Második Facebookon írt rám, hogy látott koncerten és amúgy ugyanoda jártunk általánosba(én nem nagyon emlékeztem rá). Harmadik pedig osztálytárs volt gimiben, aki megkérte, hogy kísérjem haza órák után, ő volt az új lány.

Szerencsés inkább abból a szempontból vagyok, hogy mind a három lány nagyon csinos volt és hogy szereztem tapasztalatot.

Viszont nem tanultam meg csajozni, mert mindig a "számba repült a tölteni való galamb".

Úgyhogy most itt állok 19 évesen és a csajozási tudásom megegyezik egy átlag incelével.

2022. dec. 21. 19:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!