Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok önbizalmat ad ha az embernek van már tiniként barátnője?
Sok önbizalmat ad a biciklizéshez, ha az ember fiatal korától biciklizik? Később könnyebben fog menni, ha biciklizett már?
Kb. ennyi értelme van a kérdésednek. Nyilván igen.
#9 ez relatív, úgyhogy nem tudom. Barátnőim azt mondták jóképű vagyok, pedig akkor még tele voltam pattanásokkal. Ma már nem vagyok, de mégsincs barátnőm.
Emlékszem még első gimis sulis bálon volt, ő kért fel táncolni, de először el sem akartam menni.
Második Facebookon írt rám, hogy látott koncerten és amúgy ugyanoda jártunk általánosba(én nem nagyon emlékeztem rá). Harmadik pedig osztálytárs volt gimiben, aki megkérte, hogy kísérjem haza órák után, ő volt az új lány.
Szerencsés inkább abból a szempontból vagyok, hogy mind a három lány nagyon csinos volt és hogy szereztem tapasztalatot.
Viszont nem tanultam meg csajozni, mert mindig a "számba repült a tölteni való galamb".
Úgyhogy most itt állok 19 évesen és a csajozási tudásom megegyezik egy átlag incelével.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!