Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a barátom el akar venni feleségül?
Figyelt kérdés
Csak azért akar elvenni mert szűz voltam és lefeküdtünk igazából a családja erőlteti nagyon.
Fiatal vagyok még csak 17 éves nem szeretném tönkretenni az egész életemet.
Sürgősen pattintsd le a csávót. na ezért nem kell cigány pasival kezdeni. Majd azt se hallja meg ha nem akarsz szexelni, és megerőszakol mikor úgy tartja kedve. Amúgy nem igaz hogy 17 évesen nem fogod fel: nem kényszeríthetnek SEMMIRE.
2022. dec. 20. 19:16
42/57 anonim válasza:
Újra kérdezem: szellemi fogyatékos vagy???
2022. dec. 20. 19:17
43/57 A kérdező kommentje:
Nem vagyok.
Hogy patitsam le mikor még se hallgat?
2022. dec. 20. 19:21
44/57 anonim válasza:
Egek.... Nem jársz vele, nem csinálsz semmit vele, nem találkozol vele kettesben, sőt sehogy. Ha erőszakoskodik, rendőrt hívsz rá, és feljelented. Nem vagy a tulajdona, a ri.banca hogy rángasson, döntsön helyetted.
2022. dec. 20. 19:23
45/57 A kérdező kommentje:
Oké
2022. dec. 20. 19:24
46/57 anonim válasza:
De ha nem vagy gondnokság alatt, mi okoz problémát?
Bezárod a lakásajtót, és nem nyitsz neki ajtót. És nem veszed fel a telefont.
Ahogy a 44-es írja.
2022. dec. 20. 19:36
47/57 anonim válasza:
#33Én 8 éven át éltem cigányok között,a mai napig van cigány barátom és én még olyat nem láttam náluk,hogy a nőket aláznák vagy,hogy a nőknek csöndben kéne maradnia.Én tisztában vagyok azzal,hogy mik igazak azok közül amiket mondanak a cigányokra és mik azok amik nem.Én teljes mértékben objektív vagyok ebben a témában.Ezt az is bizonyítja,hogy beismerem a cigánybűnőzés létezését,igaz,csak úgy,mint minden más nép bűnőzését,ugyanis nincs olyan nép a Földön amiből ne követett el volna valami rosszat valaki.Akárhogy is számolok,legfeljebb tízezer cigány bűnöző lehet,mivel ennyien ülnek börtönben Magyarországon.Nyolcszázezer cigány van Magyarországon,tehát ha még minden börtönben ülő ember cigány is lenne,akkor is van 790000 ártatlan.Ez azt is jelenti egyébként,hogy a többségükről még csak nem is tudod,hogy cigány.Tudom,hogy vannak rossz emberek a cigányok között is,de azt is tudom,hogy vannak jó emberek is.Én ismertem egy NAGYON jószívű cigányt is,meg egy NAGYON gonoszt is.Azt akarom mondani,hogy ők is ugyanolyan emberek,mint te vagy én.
2022. dec. 20. 19:40
48/57 anonim válasza:
Kérdező: Nagyon sürgősen keress valakit a családsegítőben (családgondozót), túl bizonytalan vagy.
Szakítás kellene mielőbb, akár írásban akár bárhogyan ("meg se hallgat"), sajnos esetleg arra is lehet számítani, hogy "a szakításba majd nem nyugszik bele"...
Keress szimpatikus szakembereket és kérj tőlük segítséget de MINÉL ELŐBB!
2022. dec. 20. 20:25
49/57 anonim válasza:
#47vagyok és ez a privát üzenetre a válasz:Ha egy életre szóló társat keresel és ővele leélnél egy életet,akkor ismerkedj meg a szüleivel és ha normális emberek ők is,akkor menj hozzá.Ha ő,vagy a szülei nem normálisak,akkor ne menj hozzá.Akkor se menj hozzá,ha nem keresel egy életre szóló társat.Ha azt választod,hogy nem mész hozzá,akkor egyszerűen mond el neki,hogy szakítasz vele.Ha ő rossz ember és emiatt megfenyeget,akkor jelentsd fel.Ha félsz szakítani,mert úgy gondolod,hogy megverne még ott a helyszínen,akkor legyenek ott melleted a szüleid,ők majd lefogják.Jobbat nem tudok mondani.Mármint én tudok ezt azt a pszichiátriai orvoslásról és hogy még a pszichiátereknek,akiknek elvileg tudnia kéne a pszichológia segítségével kezelni az agresszív betegeket,őnekik is azt javasolják a tankönyvek,hogy legyen bent mellettük egy erős ember,ha agresszív a beteg és semmi jobbat nem tudnak ők se tenni.
2022. dec. 20. 20:28
50/57 anonim válasza:
Nehogy Ilyen hírekben olvassunk rólad, kérdező... :((((
Itt is az volt a háttérben, hogy nem volt hajlandó tudomásul venni a szakítást a c. pasi. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!