Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a barátom el akar venni feleségül?
Figyelt kérdés
Csak azért akar elvenni mert szűz voltam és lefeküdtünk igazából a családja erőlteti nagyon.
Fiatal vagyok még csak 17 éves nem szeretném tönkretenni az egész életemet.
De a barátomat sem akarom megbántani.
2022. dec. 20. 17:17
1/57 anonim válasza:
Ne házasodj meg csak mert nem akarsz megbántani valakit.
Mondd neki, hogy egy nap majd szívesen hozzámész (már ha így van), de ez nagyjából 7-15 év múlva lenne neked aktuális.
Vagy csak nyíltan, hogy ez f.szság, eszed ágában sincs és hagyjon békén.
2/57 anonim válasza:
Miért tenné ez tönkre az életed?Ha szereted,akkor vele akarod leélni az életed.Ha meg nem szereted,akkor miért vagy vele?Szóval,ha nem szereted,akkor szakíts!
3/57 anonim válasza:
Semmit. 17 éves vagy, a házasság nagyon nem aktuális.
Nem tudom milyen kultúrkör lehet, ahol ez felmerül, de neked nem kell ebben részt venni, megmondod, hogy nem.
4/57 anonim válasza:
És hol él a csávód, a középkorban, hogy szüzesség elvétele azonos azzal hogy lagzi köll? Akkor akik 14 évesen kezdik már általánosban házasodjanak? Amúgy meg kiskorú, akit mások tartanak el, csak ne házasodjon, majd akkor játsszon felnőttet ha önálló, önellátó ember lesz. És inkább bántsd meg a barátodat, minthogy elbaszd az életed azzal hogy egy begyöpösödött, maradi családba kényszerülj.
5/57 anonim válasza:
Később házasodj, várjatok már évet! Próbáld finom szavakkal a tudtára adni!
8/57 anonim válasza:
Elmegyek érted autóval, csak annyit mondj, leugrasz tejért...
9/57 anonim válasza:
Kérdező: mondd neki: "ezt még nem tartom időszerűnek". Szerintem ennyi.
10/57 anonim válasza:
Szóval egy fiatalkorú házasodni akar, és az indoka: "nem akarom megbántani a barátomat". A gyámhivatali ügyintéző meg sérvet kap a röhögéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!