Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! járnátok dommer sráccal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! járnátok dommer sráccal?

Figyelt kérdés
A doomer legfontosabb ismérve, hogy teljesen elszigeteli magát a társadalomtól. Míg egy normál depressziós ember vagy nem ismeri el, hogy segítségre van szüksége vagy pedig azonnal háziorvosához fordul, hogy segítsen leküzdeni a betegségét, addig egy doomer pontosan tudja magáról, hogy depresszíven viselkedik és ez őt nem is zavarja. A doomerek másik legfőbb ismertető jele, hogy semmiben nem keresik az értelmet. Egy doomer teljesen véletlennek és értelmetlennek látja az életet és képtelen bármiben megtalálni a boldogságot. Fontos tudni, hogy ezek az emberek nem szeretik, ha megpróbálnak nekik segíteni és tévesen depressziósnak vagy bipoláris zavarosnak vagy mániás depressziósnak tekintik őket.

2022. dec. 20. 13:22
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
97%
Nem
2022. dec. 20. 15:04
 2/24 A kérdező kommentje:
miért nem?
2022. dec. 20. 15:12
 3/24 anonim ***** válasza:
84%
Miért akarnék járni valakivel, aki savanyúan ül otthon egész nap? Nem akarok búvalb szott párt. Azt írtad semmi nem teszi boldoggá és semminek nincs értelme. Nem akarom, hogy engem is lehúzzon, ráadásul nem is tudna tetszeni olyan ember akit semmi nem érdekel és semiért nem rajong. Ráadásul van igényem programokra, ami nem fog menni, ha folyton otthon ülsz. Ráadásul ha elszigeteli magát a társadalomtól, akkor kb eséjtelen, hogy megismerkedjek vele.
2022. dec. 20. 15:18
 4/24 anonim ***** válasza:
95%
Nem! A leírás alapján ilyem ember eleve nem vágyik párra, szerelemre.
2022. dec. 20. 15:35
 5/24 anonim ***** válasza:
95%
Én sem.
2022. dec. 20. 15:35
 6/24 anonim válasza:
95%
Nem, mert én is doomer vagyok. Nem is találkozom senkivel.
2022. dec. 20. 16:03
 7/24 A kérdező kommentje:

3

eséjtelen pontos jével xd

2022. dec. 20. 16:06
 8/24 anonim ***** válasza:
30%
Én fiú vagyok és járnék ilyen lánnyal.
2022. dec. 20. 18:08
 9/24 anonim ***** válasza:
94%
Én sem
2022. dec. 20. 18:38
 10/24 A kérdező kommentje:
aki nem az indokolja is meg hogy miért
2022. dec. 20. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!