Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mi történik?
Figyelt kérdés
Szóval a barátommal tavaly fél évig együtt voltunk, nagyon szerelmes voltam, szerettem de akkor történt csomó dolog és úgy éreztem az a legjobb ha szakítunk. Nyáron most összejöttünk újból és imádom meg minden de megint van valami. Szakítani nem akarok. Viszont sokat vitázunk és ha nem ír vissza a másik megy ez a "mindegy, hagyjuk" stb. Mit kéne csinálnom? Szeretném ha más lenne a kapcsolatunk, dolgoznánk rajta, próbáltam is erről beszélni de sikertelenül mert azt mondja mindig ő a hibás ami nem igaz. Mit tegyek?2022. dec. 18. 11:42
2/3 A kérdező kommentje:
Még nem feküdtünk le de amugy történtek már dolgok és az a vicces hogy utána minden jo xdd
2022. dec. 18. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!