Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról,hogy minden okkal történik?:/
Figyelt kérdés
2020. máj. 18. 22:37
2/6 anonim válasza:
Nem feltétlen, vannak spontán történések is, bár általában feltételezzük, hogy azon esetekben is meg vannak az okok, csak számunkra nem ismertek.
Hogy ezek az okok racionálisak vagy nem, az már megint egy érdekes kérdés.
Ha van valakinek kedve filozófálni, csak írjon.
3/6 anonim válasza:
Szerintem így van. Soha semmi sem véletlen.
4/6 anonim válasza:
Magam is így vélem, segít egy lelki békét adni és túllépni azon, hogy a múlton rágódjak
5/6 anonim válasza:
Ez így van. Semmi sem történik véletlenül. Az már rajtad múlik, hogy egy-egy eseményből tanulsz vagy sem.
6/6 anonim válasza:
Én is biztos vagyok benne. Nem véletlenül történik semmi. Minden okkal és, ha okos vagy tanulhatsz belőle, vagy valahogyan hatással lesz a jövődre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!