Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 1 het mulva ir az baj?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eger macska kérdése:

Ha 1 het mulva ir az baj?

Figyelt kérdés

Gimnáziumban van egy lany akivel 1 hete irkaltam es beszéltünk is élőbe de viszont amikor irtam neki hogy,, most jött ki az új zene" erre nem irt semmit csak be imádta és fent volt minden nap de nem írt és tegnap meg irt hogy

,, szia hogy vagy? " nekem ez egy kicsit furcsa mert én mar kezdtem le mondani róla légyszíves irjatok tanácsokat...

2022. dec. 16. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg nem volt mondandója a zenével kapcsolatban, lehet nem tetszett neki.

Ezután beszéltetek élőben?

2022. dec. 16. 20:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
1-esnek igaza van. Egy személyes beszélgetés fontosabb és értékesebb, mint egy virtuális chat. Mindig ezt tartsd szem előtt.
2022. dec. 16. 21:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
1-esnek és 2-esnek, inkább próbálj vele személyesen beszélgetni. Úgy mindenképpen többet érsz el
2022. dec. 16. 21:49
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

"be imádta"

XD

2022. dec. 16. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!