Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem magamat ennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem magamat ennyire csúnyának?

Figyelt kérdés
Alakulok valakivel, iszonyatosan beleéltem magam, de fogalmam sincs miért én lennek neki pont jó. Egyszerűen gyönyörű lányokat követ én meg… eddig nem foglalkoztam vele, de pont ezen az oldalon mintha rólam tett volna fel kérdést bár reménykedem, hogy nem… annyira hirtelen “összeomlottam”. Mit tegyek?
2022. dec. 9. 00:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Asszem M. Monroe szipogott egyik szombat estéjén, hogy egyedül van. Akkor már a világ első számú nőjeként tartották számon.
2022. dec. 10. 12:25
 12/13 anonim ***** válasza:
Minden nőnek: [link]
2022. dec. 10. 14:34
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy nő nem csak a szépségéből áll. Humor, szellemesség, szenvedély, műveltség, érzékenység, stb. ezekben mind lehetsz csodálatos, ha kicsit túl nagy is az orrod.
2022. dec. 10. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!