Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy esne, ha valaki rondának,...

Hogy esne, ha valaki rondának, csúnyának nevezné a gyerekedet? Jogosan érzem, hogy ezek után nem szeretnék velük semmiféle kapcsolatot?

Figyelt kérdés

1,5 éves a kislányunk.

Tegnap unokatesó születésnapja volt ünnepelve délután a nagyszülőknél, mi is ott voltunk. Véletlenül hallottam meg, ahogy a két kamaszlány az anyjukkal beszéli, hogy a lányunk "mennyire ronda még mindig", meg hogy újszülöttnek minden baba csúnya, dehát lett volna egy éve kikupálódni. Percekig hallgattam, borzalmas dolgokat mondtak. Hogyha nekik ilyen lesz majd a gyerekük, inkább odaadják valakinek, de biztos nem nézegetnék minden nap. Meg hogy legalább később biztos fog elég munkát adni a plasztikai sebészeknek, el kell kezdeni már most spórolni rá. Csoda, hogy nem a fejére teszem inkább a pelenkát, hogy ne lássam. Meg ehhez hasonló, undorító dolgok. Sógornőm meg nem az, hogy rájuk szólt volna, hanem velük röhögött, annyit szólt egyszer, hogy csendesebben már, ne hallatszódjon be (én meg pont hallottam kint a konyhából).

Bennem volt, hogy kimegyek, de annyira fojtogatott a sírás, hogy tudtam, előttük biztos nem bírnám tartani. Férjemnek szóltam utána, hogy induljunk lassan, a kocsiban fakadtam ki.

Nem akarok velük ezek után találkozni, főleg, hogy szemtől szemben meg mindig megy a hatalmas mosolygás nekünk is, a gyerek felé is. Ezen után nem tudom, rólam miket beszélhetnek?

2022. okt. 12. 16:13
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
48%
A kamaszlányok gyerekek. Gondolom te is röhögtél egy csomó nem helyénvaló dolgon kamaszkorodban. Nem azt mondom, hogy a kedvenc rokonaim lennének ezek után, de nem is sértődnék meg egy hülye kamaszgyerekre. Sógornőd viszont más tészta. Egy felnőtt ne röhögjön már ilyesmin. Le kellett volna állítania őket.
2022. okt. 12. 16:19
 2/32 anonim ***** válasza:
34%

Sajnálom, hogy ezt hallanod kellett :( Biztos vagyok benne, hogy gyönyörű kislányod van!

Nyugtasson a tudat, hogy neked már tutira megvan, egészséges…

Az ilyen megjegyzéssel élőknek szokott aztán nagyon nehezen összejönni, szokott lenni pl egy fél fejnyi anyajegy a gyerek arcán vagy nézni a 2 szemük 5 fele vagy születnek ajakhasadással… nem egy ilyet ismerek.

2022. okt. 12. 16:24
 3/32 anonim ***** válasza:
82%
Hát én kimentem volna, had égjenek a rohadékok. És nem, nem minden kamaszlány kegyetlen kis tetű. Ha már így alakult én kerek-perec megmondanám sógornőmnek, hogy hallottam miről csacsogtak és nem kell a pofádba nevetgélni innentől
2022. okt. 12. 16:32
 4/32 anonim ***** válasza:
14%

Tegyél azért, hogy szép legyen a kislányod. Pl vannak szerek, amelyek segítenek megnöveszteni a hajat, és lehet gyönyörű hajkoronája. Kozmetikushoz is elviheted, kicsit csinosabb ruhákat adj rá stb.

Lányod vagy, neveld nőcisnek!

2022. okt. 12. 16:32
 5/32 anonim ***** válasza:
12%

Nem megsértődni kell, hanem tanulni belőle, és tenni ellene. Könyörgöm lányod van, hát legyen igényes kislány! Ez amúgy is nagyon fontos lesz később.

Gondolom te is adsz magadra nőként.

2022. okt. 12. 16:34
 6/32 anonim ***** válasza:
87%
#4 1.5 éves lányt hova vigyen kozmetikába meg adjon magic hair vitamint?? Nem 15 éves!
2022. okt. 12. 16:34
 7/32 anonim ***** válasza:
87%

Kozmetikus 1,5 éves gyereknek? Normális vagy? Mit akarsz neki, műszempillát? Műkörmöt?

Továbbá a kérdező sehol nem írta,hogy ne lenne haja a kislánynak...

Kérdező! Be kellett volna lépned és beégetni őket.

De még mindig megteheted, ha valamit mondanak majd meg jópofiznak, kontrázhatsz, hogy a múltkor nem ezt mondták...

Jogos a felháborodásod, arra sincsenek tekintettel, hogy akkor élcelődjének, mikor elmentetek.

2022. okt. 12. 16:37
 8/32 anonim ***** válasza:
75%

Egy felnőtt nőben (akinek gyerekei vannak) lehetne annyi, hogy leállítja őket és megtanítja őket helyesen viselkedni. Szerintem fel kellene oldani ezt a szitut, ha gyakran jártok össze. Én bementem volna és megkértem volna közönyösen, hogy ne adja már a lovat a rosszindulatú tinik alá legalább... gondolom cikinek érezte volna. De ez már a múlt. Mivel a párod/férjed családja, ezért én rábíznám. Beszéljen a sógornőddel, hogy hallottad az egészet, rosszul esett, nem tartja normálisnak ezeket a megjegyzéseket és érthető módon sz*r a szájíz. Hátha magába száll egy kicsit.

Idióta kamaszokkal én sem foglalkoznék, de hogy ezt családon belül ne kezelje le a felnőtt, aki ott van velük, az gáz.

2022. okt. 12. 16:37
 9/32 anonim ***** válasza:
84%
De ki mondta hogy nem igényes? Azt mondták csúnya.
2022. okt. 12. 16:38
 10/32 anonim ***** válasza:
88%

Mi az, hogy legyen "igényes" egy másfél éves gyerek? 😂

"Tanuljon belőle" a kérdező.

Aki ezeket írja, maximum tévében látott még gyereket.

Szánalmas.

2022. okt. 12. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!