Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy esne, ha valaki rondának,...

Hogy esne, ha valaki rondának, csúnyának nevezné a gyerekedet? Jogosan érzem, hogy ezek után nem szeretnék velük semmiféle kapcsolatot?

Figyelt kérdés

1,5 éves a kislányunk.

Tegnap unokatesó születésnapja volt ünnepelve délután a nagyszülőknél, mi is ott voltunk. Véletlenül hallottam meg, ahogy a két kamaszlány az anyjukkal beszéli, hogy a lányunk "mennyire ronda még mindig", meg hogy újszülöttnek minden baba csúnya, dehát lett volna egy éve kikupálódni. Percekig hallgattam, borzalmas dolgokat mondtak. Hogyha nekik ilyen lesz majd a gyerekük, inkább odaadják valakinek, de biztos nem nézegetnék minden nap. Meg hogy legalább később biztos fog elég munkát adni a plasztikai sebészeknek, el kell kezdeni már most spórolni rá. Csoda, hogy nem a fejére teszem inkább a pelenkát, hogy ne lássam. Meg ehhez hasonló, undorító dolgok. Sógornőm meg nem az, hogy rájuk szólt volna, hanem velük röhögött, annyit szólt egyszer, hogy csendesebben már, ne hallatszódjon be (én meg pont hallottam kint a konyhából).

Bennem volt, hogy kimegyek, de annyira fojtogatott a sírás, hogy tudtam, előttük biztos nem bírnám tartani. Férjemnek szóltam utána, hogy induljunk lassan, a kocsiban fakadtam ki.

Nem akarok velük ezek után találkozni, főleg, hogy szemtől szemben meg mindig megy a hatalmas mosolygás nekünk is, a gyerek felé is. Ezen után nem tudom, rólam miket beszélhetnek?

2022. okt. 12. 16:13
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
66%

Basszus én megyek és agyon csapat őket helyetted is, nagyon szivesen. Brutál türelmed van. Biztos nem mennék többet hozzájuk, még a környékükre sem, gerinctelen, alja népség.

Hogy lehet ilyeneket mondani egy 1,5 éves kislányra? Hát nem találok szavakat.

2022. okt. 12. 23:31
 32/32 anonim ***** válasza:
65%

Egy 1,5 évesnek nem dolga igényesnek meg nőcisek lenni. Milyen agyalàgyultak írnak erre az oldalra? Remélem gyereked nincs #4-es.

Amúgy kimentem volna, közöltem volna, hogy nem vagyok süket, le lehet àllitani magukat, a másik anyukànak meg gratulàltam volna hogy ilyen gyerekes értelmi szinten àll, a sajátjai viselkedésén nincs is mit csodàlkozni.

2022. okt. 14. 09:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!