Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok túl érzékeny lelkű, vagy tényleg megalázó ez?
Ismerkedtem egy lánnyal, úgy tűnt hogy neki is felkeltettem az érdeklődésem. De másik fiúval jött össze, nekem meg nem mondott semmit csak eltűnk. Több mint egy évvel később amikor szakított akkor meg össze akart volna jönni. Ezt én megalázónak éreztem így nem jöttem vele össze. Nekem még sosem volt barátnőm, így eléggé rossznak éreztem volna hogy az első barátnőm olyan lány lenne akinek egyszer nem voltam elég jó. Meg el sem utasított, csak eltűnt.
Én lennék túl érzékeny?
Nem. Ez teljesen normális, és jól tetted.
A jelleméről árulkodott, hogy eltűnt, nem figyelt az érzéseidre. És kevés ember az, aki fejlődik, és ráeszmél: Ó, mennyire figyelmetlen voltam, mostantól mindig tudatosan próbálkozom, és bocsánatot kérek tőle, belátom, hogy hibát követtem el!
Ha így kommunikálna, bár nagyon kevés lány képes ilyen önismeretre - szerencsére az én párom ilyen -, akkor lehetne gondolkodni hogy esélyt adsz. De ne! Kövesd az érzéseid, azzal gyere össze akivel vágyat érzel.
Nyugodtan menj bele egy ilyenbe legközelebb. Nem arról van szó, hogy egy érett nő utasított el. Egy kis fruska, aki azt sem tudja még, milyen típusú fiúk jönnek be neki.
Ismerek olyan párt, akik már rég házasok, családot alapítottak, és ott is a nő elutasította a férfit először, mással kezdett járni, majd mikor szakítottak, összejöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!