Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik egy idősebb srác,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy idősebb srác, hogyan felejtsem el? ⬇️

Figyelt kérdés
Pár hónapja találkoztunk először, nem beszélünk nagyon sokat. Hetente látom mert egy helyre járunk, párszor egymáshoz is szólunk. A 4 év nem az a nagy korkülönbség, a baj az az, hogy elég fiatal vagyok, és tudom hogy úgyse lenne semmi, nem is akarom nagyon, mert tisztába vagyok azzal hogy valszeg nem akarja és nem is működne. nem tudok nem rá gondolni. Nem tudom miért van ez, nem ezt terveztem, én tényleg nem akartam hogy tetszen valaki. valahogy el szeretném felejteni, nem rá gondolni állandóan, csak nem tudom hogyan lehetne.. Valaki?
2022. dec. 4. 14:47
1 2
 11/15 anonim válasza:
41%
Miért beszéltek úgy mintha lehetetlen helyzet lenne ? Kb a 4 év semmi
2022. dec. 27. 09:53
 12/15 anonim ***** válasza:
56%
11: ha elolvasod, nem a 4 évvel van baja a kérdezőnek.
2022. dec. 27. 09:54
 13/15 anonim válasza:
Hali, a kérdező vagyok, nem tudok belépni abba az oldalba amin írtam. Ha valaki írt és nem válaszoltam, ezért van. Amúgy mindenkinek köszi a válaszokat :]
2022. dec. 30. 14:45
 14/15 anonim válasza:
Hány éves vagy egyébként ?
2023. jan. 1. 15:38
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
szeress bele egy lányba.
2023. szept. 5. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!