Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal fiú és idősebb lány?
Figyelt kérdés
Sziasztok Szerintetek tökéletes kapcsolat az hogy a lány idősebb mint a fiú,És minden fiú álma hogy idősebb lányokkal legyen?
(Szerintem butaság) csak kíváncsi vagyok a véleményetekre
2022. jún. 16. 22:27
1/8 anonim válasza:
Ha nem tíz év a korkülönbség, akkor azt mondom: kit érdekel? Egyébként itt,a Gyakorin nem csak én gondolom így. A szerelemnek nem lehet gátat szabni,meg ha jól érzik magukat, akkor csak rajta, én megértem.
2/8 anonim válasza:
Én jóval idősebb nővel kezdtem, most meg fiatalabb lányok izgatnak. Változnak a dolgok. F
3/8 anonim válasza:
Tökéletes kapcsolat relatív, valaki lehet boldog sok év korkülönbséggel is, nem az számít hogy melyik fél az idősebb.
4/8 anonim válasza:
Maradjunk annyiban, hogy nem sok ilyet látok tini korosztályban.
5/8 anonim válasza:
A kapcsolatok több mint 90%-ban a fiú/férfi idősebb, ha csak 1-2 évvel is, de akár 10+. A többi tipikusan ilyen nyomi osztálytárs kapcsolat, ahol egyidősek és a lánynak előbb van a szülinapja. Szóval maradjunk annyiban, hogy egyáltalán nem jellemző ez a setup.
6/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj, teljesen működőképes a dolog, ha nincs brutális különbség a két fél között. Szerintem, ha csak max 2 év a különbség, akkor nem okozhat gondot. Exem 2 évvel idősebb nálam, és kb semmit se számított. És a mostani barátnőm is kb 10 és fél hónappal idősebb nálam, és egy évfolyammal felettem van, mégse okoz gondot
7/8 anonim válasza:
Pár év korkülönbség még belefér ha a fiú elég érett.
8/8 Kustany válasza:
Szerintem a szuper lehetősége.
Én mindig imádtam, ha a lány egy kicsit idősebb volt.
Az volt a tapasztalatom, hogy egy idősebb lányt sokkal nehezebb is meghódítani. Ha viszont egy pár lesztek, akkor az szuper és stabil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!