Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bele szerettem a barátnőmbe,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele szerettem a barátnőmbe, de ő heteró! Mit tegyek? (Lány vagyok)

Figyelt kérdés
Kb.2 és fél éve ismerjük egymást, de csak mostanában kedvem el többet érezni iránta. Ő a lány-lány ölelkezést is furának találja, és ezért még pacsizni is alig szoktunk. Viszont november óta sokkal kevésbé furcsálja az érintést, még mindig nem engedi, hogy megöleljem. Nagyon szeretem, viszont nem merem bevallani neki, hogy többet érzek mint barátság, mivel félek, hogy így teljesen elveszíteném.

2022. dec. 3. 19:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Segítek. Legyünk hárman párban :D F
2022. dec. 4. 10:51
 12/15 anonim ***** válasza:
kérdezd meg, hogy nem-e biszex
2022. dec. 6. 11:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Léptél valamit?
2022. dec. 22. 19:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Engem is erdekel. Azota mi lett? Ha gondolod irj privatban nekem hasonlo volt
2022. dec. 26. 20:58
 15/15 A kérdező kommentje:
Hát azóta semmi nem változott úgy igazán, kicsivel többet szemezünk de annyi, jelenleg fél napja várom, hogy vissza írjon pedig fojton elérhető. Valamelyik nap megláttam, hogy a legjobb barátnője csekk Olgát ja a tiktokomat miközben együtt voltak. (Találkoztak) Szóval lényegében minden teljes katasztrófa még mindig. 😆
2023. jan. 1. 23:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!