Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mi tevő legyek?
Figyelt kérdés
Barátnőmel meg fogadtuk hogy nem fogjuk ki törölni a beszélgetést az emberekkel.
Sajnos tegnap este muszaly volt számomra.
Van egy lány akivel néha szoktam beszélni s hát a mondataimra szívet rakot, s ha ezt a barátnőm meg látja nagy valószínűleg roszba lesznek s én ezt nem akartam
Igyhát ki töröltem a beszt, jól tettem?
De most nagyon lelki furdalásom van.
16F
2022. nov. 29. 05:44
1/8 anonim válasza:
Tisztázzuk. A szivek miatt kellett törölni vagy inkább a mondataid miatt, amikre a sziveket rakta? 🙃
2/8 anonim válasza:
Ettől hülyébb nem is igen lehetnél. Miért nem csak azt az egy üzenetet törölted?
3/8 A kérdező kommentje:
Szivek
2022. nov. 29. 06:01
5/8 A kérdező kommentje:
Jolvan töki
2022. nov. 29. 06:06
7/8 anonim válasza:
Ha ez valós sztori, akkor éretlenek vagytok egy kapcsolathoz.
8/8 anonim válasza:
Most ez tényleg komoly? Az összes beszélgetéseteket megmutatjátok a másiknak soronként? Én féltékeny típus vagyok, de ez még nekem is sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!