Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol lehetne ismerkedni értelme...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehetne ismerkedni értelmes lányokkal? sajnos mindenhol 1 bites buta, egyszerű lényekkel találkoztam eddig

Figyelt kérdés
2022. nov. 15. 22:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
#11 Eddig te se mutattál többet, ami alapján kritizálhatnál...
2022. nov. 16. 08:55
 12/22 A kérdező kommentje:
Én csak feltettem egy ártatlan kérdést erre egy élettelen belémállt, nem értem hogy nekem miért kéne mutatnom bármit is, jó hogy nem önéletrajzot kérsz
2022. nov. 16. 09:17
 13/22 anonim ***** válasza:
96%

Ha te olyan helyekre jársz, ahol csak 1 bites buta lányok vannak, akkor rossz helyekre jársz.

Zsák a foltját, szokták mondani. Lehet, hogy te sem vagy olyan kiemelkedő, mint ahogy gondolod, azért nem találkozol jobb lányokkal.

2022. nov. 16. 10:03
 14/22 A kérdező kommentje:
Aha szóval könyvtárba is csak buták járnak? Ha oda is buták járnak akkor hova járnak értelmes lányok?? Hm? Ahelyett hogy személyeskedsz, adhatnál valami tanácsot is
2022. nov. 16. 10:23
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy a könyvtárban látott lánynak, te nem voltál elég jó.
2022. nov. 16. 10:45
 16/22 A kérdező kommentje:
Te azt írtad hogy én olyan helyekre járok ahol CSAK 1 bites buta lányok vannak, a te logikáddal a könyvtárba NEM járnak értelmes lányok
2022. nov. 16. 10:48
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Az értelem nincs helyhez kötve. Nyilván vannak ilyen dolgok, hogy pl. egy kocsmában kevesebb okos embert találsz, de ettől függetlenül előfordulhat ott is, szóval csak nyitott szemmel kell járnod.

Ha pontos választ akarsz, akkor az orvosi egyetemek környékén elég sok az okos csaj.:)

2022. nov. 16. 10:49
 18/22 A kérdező kommentje:

" az orvosi egyetemek környékén elég sok az okos csaj.:)"

Ott hadd legyenek mivel kb bármi szívesebben lennék mint orvos, undorodom a vér és a belső szervek látványától

2022. nov. 16. 10:56
 19/22 anonim ***** válasza:
95%
Próbálj asszociálni olyan dolgokra amik érdekelnek, legyen az zene, tevékenység, vagy bármi egyéb. Saját érdeklődési körödnek megfelelő helyeken, vagy fb csoportokba, esetleg valami speciálisabb buliba/szórakozóhelyen, akár koncerten is találkozhatsz olyan lánnyal, aki talán megfelel elvárásaidnak.
2022. nov. 16. 14:27
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Légyszíves ne legyél ilyen tiszteletlen. Ha nem látnád valaki segíteni próbál, te meg csak azokra koncetrálsz akik leírták a véleményüket (sokaknak igaza is van), lehet hogy meg kéne fogadni a tanácsukat, nem folyton ellenük beszélni... Elvégre ennek az oldalnak ez a lényege. És gondolom te is azért írtad ki a kérdést, mert segítségre vársz. De ha nem így van akkor javíts ki egészen nyugodtan.

Szerintem gondolkozz el azokon a dolgokon amiket mások is írtak.

Próbálj meg más helyekre járni, nem ahova szoktál. És lehet példálózni a könyvtárral, de a mai világban nagyon kevesen járnak könyvtárba. Ez elég nagy probléma, viszont szerintem akikkel ott találkozol egészen biztos, hogy nagyon maguknak való emberek és nem társkeresés céljából járnak oda.

Esetleg próbálj olyan helyen ismerkedni, ahol több ember van. Például ha van valami hobbid, akkor olyanokkal ismerkedj, akik látszólag ugyanazt szeretik csinálni mint te. Akkor találhatsz hasonló gondolkozású lányt, aki számodra nem 'egy bites buta, egyszerű lény', mint ahogy megfogalmaztad. :)

És amit az elején írtam ne vedd sértésnek, egyáltalán nem akarok veled szemben lenéző lenni, ezzel csak azt akartam kihangsúlyozni, hogy nem árt néha magadba nézni...

2022. nov. 16. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!