Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? Többi lent.

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Többi lent.

Figyelt kérdés
Na szóval, egy fiú osztálytársam, aki félig-meddig tetszik nekem, összejött egy lánnyal az osztályomból. És az egész osztály, még az a lány is tudja, hogy a fiú valójában nem szereti, csak kényszerből jött vele össze. Tudni kell arról a lányról, hogy nagyon hisztis, és csak kierőszakolta magának, hogy a fiú jöjjön vele össze. Ugye említettem, hogy a fiú, félig-meddig tetszik nekem, és szerintem én is neki. Amikor még egyáltalán nem tetszett a fiú, rengetegszer nézett, és még most is. És arra a lányra, akivel kényszerből összejött, soha nem nézett rá, így nem hinném, hogy szeretné. Én azzal a fiúval beszélgettem már, az a lány egy büdös szót nem beszélt vele soha, így hát nem hinném hogy ez szerelem lenne. És most nem tudom mit csináljak. Nem rég csaltak meg, és hát eddig féltem lépni, és még most is félek, főleg hogy a csaj akit nem is szeret, leharapná a fejem, és az a csaj a hisztijével megőrít, meg azért is, mert nem szeretnék az osztály "k*rvája" lenni. De most fogalmam sincs mit tegyek. Tudom, hogy van rá esély, hogy a fiú szeret, mert ugye azzal a lánnyal csak kényszerből jött össze. De ez az egész "kapcsolatuk" idegesít. És még a hülye is látja hogy a fiú nem szereti a lányt, így ez a kapcsolat eléggé értelmetlen. És ha a fiú nem is akarna foglalkozni a lánnyal, a lány folyton rajta csüng, na meg vannak a lánynak a barátnői. A barátnői kotyogták ki hogy ő "szerelmes" abba a fiúba, és innen kezdődött az egész dráma. Na szóval, a lány barátnői állandóan kényszerítik a fiút, hogy:ölelgesse a lányt, fogja meg a kezét, stb. És ezek mellett még a lány is folyton a fiún csüng, szóval ez eléggé irritáló, és ezek miatt még figyelmen kívűl sem tudom hagyni. Az a csaj igazából mindent csak kihisztizik magának, és sajnálom szegény fiút, mert szerintem egy hétbe se telik, és az a lány őt is dobja (mert dobta az előző barátját, akit szintén elhisztizett, annyi különbséggel, hogy annak a fiúnak volt barátnője) tehát ez a "nagy szerelem" szerintem nem fog sokáig tartani, na de mindegy. De most mit csináljak? Tűrjem csendben ezt az egészet? Az a csaj mindenkit megpróbál kihisztizni magának! Engem már megcsaltak, és kisírtam a belem az a fiú miatt, mégsem kezdtem el cirkuszolni, hogy "csak azért is!" Most mit tegyek? (Bocsi hogy hosszú lett, de muszáj volt részletesen kiírjam a problémám)

#szerelem #nemértemezt #azacsajnagyonhisztis #vanesélyráhogytetszekneki
2022. nov. 11. 15:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Jól indul a sztori, kíváncsi leszek a fejleményekre. :)

És arra is, hogy egy tini fiút mivel lehet megerőszakolni, hogy járjon egy lánnyal...

2022. nov. 11. 15:57
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Nőjj fel.
2022. nov. 11. 15:59
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Ez nem kívánság műsor, hogy mindenki azt csinálja ami a másiknak jó .
2022. nov. 11. 16:05
 4/7 A kérdező kommentje:
Kedves első! Úgy kényszerítették rá a fiút, hogy járjon azzal a lánnyal, hogy a "haverjai" is kényszerítették. A fiú haverjai közül, egy mondta azt, hogy ne, mert nem ismeri azt a csajt, és nem tudja, mennyire hisztis. A többi haverja meg azért mondta azt, hogy jöjjön össze azzal a lánnyal, még akkor is ha nem szereti, mert akkor az a lány 3 barátnője, utálni fogja. És nem viccelek, annak a csajnak tényleg 3 barátja van. Egyébként azon az egy fiún kívűl, és a lányokon kívűl (kivéve az a csaj 3 barátnőjén kívűl) mindenki kényszerítette a fiút, hogy járjon a lánnyal. Mondjuk szerintem hogyha az a csaj 3 barátnője (akik ugyanolyanok mint az a csaj) utálnák, akkor az nem lenne olyan nagy dolog, mert végülis ugyanolyan hisztis plázacicák, mint az a csaj, és az ő véleményükkel szerintem nem kéne foglalkozni. Na de, szóval így kényszerítették rá.
2022. nov. 11. 16:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy az a csaj, akivel kényszerből összejött, az is kényszerítette. Magyarán, levágott egy hatalmas hisztit.
2022. nov. 11. 16:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

4: ha ilyen a pasi, akkor meg is érdemli....

puhapo:ts. :-D

2022. nov. 11. 19:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Amúgy én is ezen vagyok. Ha ilyen könnyen befolyásolható nemet tudni képtelen puha farkú mit akarsz vele kezdeni? 😂😂😂

Ott röhögném ki, nemhogy még reménykedjek abban hogy majd még velem jön össze.

Pláne, úgy hogy osztálytárs a srác is meg a csaj is. Fix a kapcsolatotok minden mozzanata lenne a téma.

De komolyan. Egy ilyen töketlen könnyen befolyásolható lúzertől mit vársz? Semmi férfias tartás nincs benne.

2022. nov. 11. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!