Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha.....? (Többi...

Mit csináljak ha.....? (Többi a leírásban!)

Figyelt kérdés

A barátnőmnek tetszik egy fiu aki 1 évvel felettünk jár!

És mindig köszönget meg minden, de mindig hozzam jön oda (nagyon közel) meg mindig mondogatja hogy „na gyere ülj le ide mellém” én ilyenkor mindig próbálok elmenni mivel tudom hogy a barátnőmnek bejön! (Ja és ez után a fiu megszólal „mi az menekülsz előlem?”😂- én akkor csak röhögtem!) Mit csináljak? (Haggyam hogy ezt csináljam vagy mit csináljak??) És szerintetek én jövök be neki? (Mert a barátnőmnek meg csak köszön és ennyi!)

(Legyszi válaszoljatok majd értelmesen! Mert nekem ez elég fontos lenni!)

Előre is köszönöm!❤️

2021. okt. 23. 19:03
 1/6 anonim ***** válasza:

A kérdés is értelmetlenül van megfogalmazva.

Akkor miért vársz értelmes válaszokat?

Hány évesek vagytok?

A fogalmazásod alapján maximum 14.

2021. okt. 23. 19:22
 2/6 anonim ***** válasza:
59%

Ha elfogadod a fiú barátságát, akkor Neked jó lehet, de egyúttal rossz is, mert elveszíted a barátnődet.

Válassz, melyik legyen.

2021. okt. 23. 20:09
 3/6 A kérdező kommentje:

2-es

Én nem szeretném hogy ezt csinálja a fiu mert már egy kicsit zavar! Akkor mit csináljak?

2021. okt. 23. 20:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Tapintatosan, nehogy megsértsed - közöld vele amit gondolsz, azaz attól tartasz, hogy a barátnőd nem szívesen látja ezt a viselkedését veled szemben.
2021. okt. 23. 20:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Meg nem is akarom hogy ezt csinálja ez a fiu
2021. okt. 23. 21:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Hidegen válaszolj neki, csak pár szóval, ne mosolyogj rá. Légy flegma. Csak akkor szólítsd meg, ha tényleg szükséges.
2021. okt. 24. 11:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!